Audi partner van gymnaste Nina Derwael

Audi partner van gymnaste Nina Derwael

Met trots stelt Audi zijn recentste partnership voor. De nieuwste Audi-ambassadrice is de 20-jarige gymnaste Nina Derwael.

Tot voor kort konden weinig mensen zich iets voorstellen bij de brug met ongelijke leggers. Nina Derwael bracht daar verandering in door goud te veroveren op haar favoriete toestel tijdens de wereldkampioenschappen turnen in 2018 en 2019. Ze werd hiermee de eerste Belgische ooit die de gouden medaille pakte op een WK turnen en het leverde haar ook de titel op van Sportvrouw van het jaar in 2018 en 2019 . Nina heeft ook met de Belgische gymploeg haar ticket voor de uitgestelde Olympische Spelen in Tokio voor 2021 op zak. De wereldkampioene combineert topsport met haar studies Event-en projectmanagement en traint in de indrukwekkende Gentse Topsporthal.

Nina Derwael reageert enthousiast op de samenwerking:

«Ik kijk enorm uit naar deze samenwerking en ben blij dat ik een sportief merk als Audi mag vertegenwoordigen”.

Nina mocht zelf haar sportieve Audi A1 citycarver samenstellen waarmee ze zich het komende jaar in stijl naar haar dagelijkse activiteiten kan verplaatsen.

 Stefan Kerckhoven, Audi Brand Director:

“Het parcours van Nina getuigt van heel wat inzet en gedrevenheid. Dat zijn waarden die we bij ons merk alleen maar kunnen toejuichen. In die zin kadert deze samenwerking op het hoogste niveau in de gymnastiek perfect in onze strategie van sportieve partnerships. Zo zijn alpineskiër Sam Maes, de intussen legendarische Belgische hockeyploeg de Red Lions én Olympisch en wereldkampioene Nafi Thiam allemaal Audi-ambassadeurs. Wij zijn ervan overtuigd dat Nina in dat rijtje thuishoort, en nog veel sterke prestaties zal neerzetten. Wij kijken alvast reikhalzend uit naar de Olympische Spelen in Tokio 2021.”

 

Het persbericht in Word kan u hier downloaden A20-14N - Nina Derwael.docx - 69 KB Het persbericht in PDF kan u hier downloaden A20-14N - Nina Derwael (2p).pdf - 125 KB Télécharger le communiqué de presse en format PDF A20-14F - Nina Derwael (2p).pdf - 125 KB Télécharger le communiqué de presse en format Word A20-14F - Nina Derwael.docx - 70 KB

 

 

Over Audi Belgium

Press room Audi Import (België) voorbehouden voor journalisten.

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden - Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten.  Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.audi.be.

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/...

D'Ieteren:

Moving people forward

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy

© 2021 D'Ieteren Group SA/NV. Alle rechten voorbehouden.

Wettelijke Informatie :  https://www.dieteren.be/media/rx0pzkmh/wettelijke-informatie.pdf   Audi Belgium
Industriepark Guldendelle
Arthur De Coninckstraat 3
3070 Kortenberg