Audi partner van Belgische alpineskiër Sam Maes

Audi partner van Belgische alpineskiër Sam Maes

De vier ringen van Audi schitteren al jaren op heel wat sportieve evenementen. Vooral op het vlak van de wintersport toonde het merk zich al een trouwe sponsor – van Duitsland tot Canada rijden nationale skiteams met Audi. Bovendien trainden heel wat skiërs al in het windtunnelcentrum van Audi in Ingolstadt. Dat de nieuwste Audi-ambassadeur een skiër is, mag dus niet verbazen. Met trots stelt Audi zijn samenwerking voor met Sam Maes, alpineskiër voor het Belgische team.

Alpineskiër Sam Maes is afkomstig uit Antwerpen maar groeide op in het Oostenrijkse Zell am See. Op 21-jarige leeftijd heeft hij op sportief vlak al heel wat bereikt. Sam behaalde eerder dit jaar een mooie twaalfde plaats op de wereldbekermanche reuzenslalom in het Sloveense Kransjka Gora. Na zijn twee bronzen medailles op het WK voor junioren bevestigde hij hiermee zijn status van toptalent.

Audi voorziet voor de atleet een sportieve Audi Q3. Uiteraard mocht de quattro-vierwielaandrijving voor de besneeuwde bergen in de winter niet ontbreken. Sam Maes reageert enthousiast op deze samenwerking:

“Als skiër probeer ik telkens de beste prestaties neer te zetten. Ik denk continu na over hoe ik mijn techniek kan verbeteren, hoe ik nog verder kan evolueren. Diezelfde spirit vind ik ook bij Audi terug: het draait allemaal rond performance, er is goed over nagedacht. En het logo, natuurlijk, dat doet denken aan de Olympische ringen.”

Op dit moment verblijft Sam in Nieuw-Zeeland en Australië waar het winter is. Hij neemt er deel aan een aantal wedstrijden en zorgt ervoor dat hij in topconditie blijft.

Stefan Kerckhoven, Audi Brand Director:

“Wij zijn bijzonder trots dat wij een jonge beloftevolle atleet als Sam Maes kunnen begeleiden in het waarmaken van zijn droom. Zijn talent en huidige resultaten ogen veelbelovend voor zijn skitoekomst.”

Tegelijkertijd combineert Sam zijn professionele topsportcarrière met ingenieursstudies.

Het persbericht in PDF-formaat kan u hier downloaden A19-34N - Sam Maes (2p).pdf - 102 KB Télécharger le communiqué de presse en format PDF A19-34F - Sam Maes (2p).pdf - 102 KB Het persbericht in WORD-formaat kan u hier downloaden A19-34N - Sam Maes.docx - 69 KB Télécharger le communiqué de presse en format WORD A19-34F - Sam Maes.docx - 70 KB

 

Over Audi Belgium

Press room Audi Import (België) voorbehouden voor journalisten.

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden - Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten.  Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.audi.be.

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/...

D'Ieteren:

Moving people forward

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy

© 2021 D'Ieteren Group SA/NV. Alle rechten voorbehouden.

Wettelijke Informatie :  https://www.dieteren.be/media/rx0pzkmh/wettelijke-informatie.pdf   Audi Belgium
Industriepark Guldendelle
Arthur De Coninckstraat 3
3070 Kortenberg