Save the date: Online wereldpremière van de Audi A3 Sportback

Save the date: Online wereldpremière van de Audi A3 Sportback

  • Online onthulling Audi A3 Sportback morgen om 09:50 uur
  • Het merk met de vier ringen zet zijn elektrisch offensief door

Audi trekt morgenochtend, dinsdag 3 maart, het doek van de nieuwe Audi A3 Sportback. De online presentatie start om 09:50 uur.

De Audi A3 creëerde in 1996 een geheel nieuw segment waarin hij tot de dag van vandaag aan de top staat. Van de eerste drie generaties heeft Audi inmiddels meer dan 5 miljoen exemplaren verkocht. De vierde generatie opent morgen een nieuw hoofdstuk in het succesverhaal en is in meer geëlektrificeerde versies verkrijgbaar dan ooit tevoren. 

Audi onthult op 3 maart niet alleen de nieuwe Audi A3 Sportback, maar ook de sportieve en volledig elektrische Audi e-tron S. Na de online presentatie is er meer beeldmateriaal beschikbaar op www.audimedia.tv.

Het evenement is morgen om 09:50 uur via de onderstaand kanaal te volgen:

 

Over Audi Belgium

Press room Audi Import (België) voorbehouden voor journalisten.

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden - Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten.  Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.audi.be.

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/...

D'Ieteren:

Moving people forward

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy

© 2021 D'Ieteren Group SA/NV. Alle rechten voorbehouden.

Wettelijke Informatie :  https://www.dieteren.be/media/rx0pzkmh/wettelijke-informatie.pdf   Audi Belgium
Industriepark Guldendelle
Arthur De Coninckstraat 3
3070 Kortenberg