Recordlevering van 200 Audi's

Recordlevering van 200 Audi's

  • Twee verschillende fleet klanten namen in de voorbije dagen levering van 200 Audi's
  • Korte opleiding over nieuwe Audi voor elke bestuurder

76 Audi A1 Allstreet vonden deze week hun weg naar medewerkers van Tui.
​Tui, de multinational die actief is in de tourismesector sloeg samen met Raes Autogroep en Audi België de handen in elkaar om van deze levering een fantastische ervaring te maken.

De medewerkers van Tui werden persoonlijk door D’Ieteren Academy en Raes Autogroep ontvangen in het Audi Approved Center te Kortenberg.
​Na een uitleg over de auto en diens connectiviteit, namen de Tui medewerkers de sleutels van hun nieuwe wagen in ontvangst om als Audi bestuurder de weg op te gaan.

“De uitstekende relaties tussen Tui en RAES Autogroep maakten de keuze voor de Audi A1 Allstreet vanzelfsprekend", zegt Elias Van Den Broeck, Fleet Manager Audi België. "Dankzij zijn compacte formaat en responsieve rijgedrag is hij uitermate geschikt voor stedelijke omgevingen, zodat bestuurders moeiteloos door het verkeer en krappe ruimtes kunnen manoeuvreren. Bovendien heeft de A1 Allstreet een robuuster en stoerder ontwerp dan de standaard A1, waardoor hij er als een crossover uitziet. Dit omvat een grotere bodemvrijheid en een avontuurlijkere esthetiek, waardoor een mix ontstaat van stedelijke stijl en off-roadinspiratie. Tenslotte is deze A1 Allstreet net als andere Audi-modellen uitgerust met geavanceerde technologie en een luxueus interieur. Dit omvat de nieuwste infotainmentsystemen, connectiviteitsopties en hoogwaardige materialen in het interieur, voor een eersteklas rijervaring.”

Vorige week werden eveneens 120 Audi Q4 e-tron geleverd aan medewerkers van een Amerikaans sportmerk. Het bedrijf, wiens vloot volledig elektrisch gaat in de komende maanden, liet de voertuigkeuze helemaal vrij aan zijn medewerkers.

Ook hier werden alle bestuurders persoonlijk ontvangen door hun Audi verdeler Verellen te Geel, onderdeel van De Mobiliteitsmakelaar, en D’Ieteren Academy in het Audi Approved Center te Kortenberg.

"Je wordt niet zomaar onderdeel van een levering van 120 wagens, onze klant heeft reeds meer dan 15 jaar een partnership met Verellen Geel. Deze relatie wordt opgebouwd dankzij onze expertise met grote vloten, de grootte van onze verdelergroep en de directe communicatielijn tussen de klant en onze fleetafdeling."
​Kevin Voets, Site Manager Verellen Geel.

Na een productpresentatie boordevol praktische tips over het elektrisch rijden en laden, en een gedetailleerde uitleg over de specificaties van hun wagens, konden de bestuurders huiswaarts keren aan het stuur van hun nieuwe Audi Q4 e-tron.

“Als directeur van Audi België ben ik enorm trots en dankbaar wanneer verschillende collega’s en partners hun krachten bundelen om van zo een grootse leveringen een succesverhaal te maken.
​Tevens wens ik beide klanten van harte te bedanken voor het vertrouwen in Audi, een eerste stap in het volgend hoofdstuk van hun buitengewone reis"
​Emanuele Bolacchi, Directeur Audi België
Olivier Van Hoorebeke PR Manager Audi Belgium, D'Ieteren Automotive

 

Over Audi Belgium

Press room Audi Import (België) voorbehouden voor journalisten.

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden - Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten.  Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.audi.be.

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/...

D'Ieteren:

Moving people forward

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy

© 2021 D'Ieteren Group SA/NV. Alle rechten voorbehouden.

Wettelijke Informatie :  https://www.dieteren.be/media/rx0pzkmh/wettelijke-informatie.pdf   Audi Belgium
Industriepark Guldendelle
Arthur De Coninckstraat 3
3070 Kortenberg