Nieuwe Fleet Manager bij Audi België

Elias Van Den Broeck start vanaf 1 september 2023 als de nieuwe Audi Fleet Manager. Hij volgt Philip Copmans op die zijn carrière een nieuwe wending geeft met een uitdaging buiten de automobielsector.

Elias Van Den Broeck is al lange tijd een vaste waarde bij D’Ieteren. Hij startte zijn professionele carrière in 2012 bij Audi België waar hij verschillende functies bekleedde binnen het Sales, Planning & Pricing departement. In 2017 maakte hij de overstap naar D’Ieteren Group Fleet Solutions waar hij gedurende vier jaar aan de slag was als Fleet Sales Consultant en waar hij onder andere de Fleet Business Unit strategie binnen het dealernetwerk mee uitrolde. In maart 2021 keerde hij terug naar Audi België als District Manager. Op die manier heeft Elias in zijn carrière aanzienlijk wat fleet – en Audi ervaring opgedaan en is hij de geknipte persoon om de fleetactiviteiten van Audi verder uit te bouwen. 

Elias Van Den Broeck - Audi Fleet Manager
Elias Van Den Broeck - Audi Fleet Manager

 

 

 

 

Over Audi Belgium

Press room Audi Import (België) voorbehouden voor journalisten.

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden - Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten.  Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.audi.be.

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/...

D'Ieteren:

Moving people forward

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy

© 2021 D'Ieteren Group SA/NV. Alle rechten voorbehouden.

Wettelijke Informatie :  https://www.dieteren.be/media/rx0pzkmh/wettelijke-informatie.pdf   Audi Belgium
Industriepark Guldendelle
Arthur De Coninckstraat 3
3070 Kortenberg