Nieuwe directie voor Audi Import

 

Op 1 september 2017  zal Didier Willems de overstap maken van directeur Audi Import naar Chief Operations Officer van Volkswagen D’Ieteren Finance. Hij wordt opgevolgd door Stefan Kerckhoven aan het hoofd van Audi Import.

Voor Didier Willems betekent dit een terugkeer naar de bron. In 1989 begon hij zijn carrière immers bij D’Ieteren Lease. Dankzij zijn ervaring werd hij in 2004 benoemd tot Directeur Skoda Import, een positie die hij tot 2011 bekleedde. Vervolgens werd Didier Willems benoemd tot directeur Audi Import waar hij actief heeft bijgedragen aan de spectaculaire groei en succesvolle positionering van het merk van de vier ringen  in het premium segment.

Stefan Kerkhoven volgt Didier Willems op als directeur bij Audi Import. Stefan Kerckhoven heeft een rijk parcours afgelegd sinds hij in 1999 bij D’Ieteren Auto in dienst kwam. Hij heeft achtereenvolgens verschillende sleutelfuncties in sales, pricing, product planning, field operations en netwerkontwikkeling bekleed bij Volkswagen Import en Audi Import. Vervolgens werd hij in 2015 tot directeur van Volkswagen Commercial Vehicles benoemd.

Contacteer ons
Sofie Luyckx PR Manager Audi Belgium, D'Ieteren - Audi Import
David Kervyn PR Coordinator Audi Belgium, D'Ieteren - Audi Import
Sofie Luyckx PR Manager Audi Belgium, D'Ieteren - Audi Import
David Kervyn PR Coordinator Audi Belgium, D'Ieteren - Audi Import
Over Audi Belgium

Press room Audi Import (België) voorbehouden voor journalisten.

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden - Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten.  Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.audi.be.

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/...

D'Ieteren:

Moving people forward

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy

© 2021 D'Ieteren Group SA/NV. Alle rechten voorbehouden.

Wettelijke Informatie :  https://www.dieteren.be/media/rx0pzkmh/wettelijke-informatie.pdf   Audi Belgium
Industriepark Guldendelle
Arthur De Coninckstraat 3
3070 Kortenberg