Een nieuwe naam, veel sportieve elementen en meer uitrusting: updates voor de Audi A1, Audi A4 allroad quattro, Audi Q7 en Audi Q8

Een nieuwe naam, veel sportieve elementen en meer uitrusting: updates voor de Audi A1, Audi A4 allroad quattro, Audi Q7 en Audi Q8

  • De populaire Audi A1 citycarver krijgt een nieuwe naam in modeljaar 2023: Audi A1 allstreet
  • Nieuw Black Optics Pro-pakket voor de Audi A4 allroad quattro
  • Nieuwe kleuren beschikbaar en een onlangs verbeterd interieur voor de Audi Q7 en Audi Q8

Niet minder dan vier van de modellen van het merk met de vier ringen krijgen updates in het nieuwe modeljaar. De kleine Audi A1 citycarver is de eerste van de vier die een update ondergaat. Hij krijgt een nieuwe modelnaam: met onmiddellijke ingang wordt hij de Audi A1 allstreet genoemd. De allrounder in de middenklasse, de Audi A4 allroad quattro, krijgt een nieuw optiepakket voor een sportieve look met zwarte accenten op het koetswerk. In het luxesegment breidt Audi de standaarduitrusting in de Audi Q7 en Audi Q8 uit met drie nieuwe, optionele metallic afwerkingskleuren.

Nieuwe naam, zelfde intensiteit

Het meest aparte model van Audi's compacte modelreeks krijgt een nieuwe naam. De Audi A1 citycarver wordt voortaan de Audi A1 allstreet genoemd. Met de op de Audi A1 Sportback gebaseerde sportieve en gestroomlijnde lijnen zal deze kleine auto trouw blijven aan zijn populaire, robuuste offroadlook. Alle uitrustingsopties en individualiseringsmogelijkheden die voordien werden aangeboden en de motor-versnellingsbakcombinaties die voordien beschikbaar waren, blijven ook behouden.

Audi A4 allroad quattro met een nieuw uitrustingspakket

Met het nieuwe Black Optics Pro-pakket krijgt de Audi A4 allroad quattro in het nieuwe modeljaar een nieuw uitrustingspakket. Dit nieuwe pakket is specifiek ontworpen voor de A4 allroad quattro en biedt de klant nog meer individualiseringsmogelijkheden. Tot het optionele pakket behoren een voorruitframe, buitenspiegels en uitlaatpijpen in glanzend zwart. Ook de verticale elementen en het frame van het Singleframe-rooster, de roostertjes in de zijdelingse luchtinlaten vooraan, de omlijsting van de achterdiffusor en de kofferklepafwerking tussen de lichten zijn uitgevoerd in glanzend zwart. Het expressieve karakter van de A4 allroad quattro wordt nog extra onderstreept door vier glanzend zwarte ringen op de voor- en achterzijde en door het opschrift “A4 allroad”.

Audi levert ook de dakrails in zwart. De bumper, die in de standaardversie in Matt Structure Gray is gelakt, is nu optioneel verkrijgbaar in het contrasterende Manhattan Gray Metallic. Tot slot wordt het reeds brede gamma aan beschikbare kleuren aangevuld door de nieuwe metallic afwerkingskleuren Chronos Gray en District Green.

Standaarduitrusting uitgebreid voor de Audi Q7 en Audi Q8

De twee SUV’s in het luxesegment, de Audi Q7 en Audi Q8, krijgen een frisse look. In het nieuwe modeljaar zullen beide modellen beschikbaar zijn in drie nieuwe koetswerkkleuren. De nieuwe metallic afwerkingskleuren Satellite Silver, Waitomo Blue en Tamarind Brown vervangen de vorige tinten Florett Silver, Galaxy Blue en Barrique Brown in het grote kleurenaanbod van deze modellen. In het interieur worden beide SUV’s standaard getooid met elegante contrasterende stiksels op het dashboard en ook de interieurelementen in het aanbod zullen geüpdatet worden.

A22-06N - MJW.docx 130 KB

 

 


 

Over Audi Belgium

Press room Audi Import (België) voorbehouden voor journalisten.

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden - Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten.  Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.audi.be.

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/...

D'Ieteren:

Moving people forward

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy

© 2021 D'Ieteren Group SA/NV. Alle rechten voorbehouden.

Wettelijke Informatie :  https://www.dieteren.be/media/rx0pzkmh/wettelijke-informatie.pdf   Audi Belgium
Industriepark Guldendelle
Arthur De Coninckstraat 3
3070 Kortenberg