Brussels Stephex Masters 2018: Audi opnieuw hoofdpartner van prestigieus paardenevenement

Brussels Stephex Masters 2018: Audi opnieuw hoofdpartner van prestigieus paardenevenement

Van woensdag 29 augustus tot en met zondag 2 september vormt het landelijke Meise opnieuw het decor voor de Brussels Stephex Masters, een van ’s werelds hoogst aangeschreven paardenevenementen.

De Brussels Stephex Master is een vijfsterrenjumping; het allerhoogste niveau in deze sportdiscipline. De top van de jumpingsport strijdt er over de moeilijkste parcours voor de zege.

Audi, dat voor de vierde keer op rij partner is van dit evenement, voorziet er een exclusieve Audi-loge en exposeert er in première haar nieuwste modellen: Audi A6 Avant en Audi Q8. De gelukkige winnaar van de CSI5-wedstrijd mag bovendien als trofee met de nieuwe Audi A6 Berline naar huis rijden. De winnaar van de CSI2-wedstrijd mag de sleutels van een Audi Q2 in ontvangst nemen.

Brussels Stephex Masters is vrij toegankelijk voor het publiek zodat de ruiters hun topprestaties kunnen neerzetten voor talrijke enthousiaste toeschouwers. De organisatie zorgt er door artistieke randanimaties elk jaar voor dat het event meer is dan ruitersport alleen. Rond de piste wordt een tijdelijk lifestyledorp neergezet met shops, kinderanimatie en eetkraampjes. Als de paarden ‘s avonds terug op stal staan, kunnen de toeschouwers genieten van een spektakel, liveoptredens en dj-sets.

Data: 29 augustus – 2 september

Locatie: Linthoutseweg 2-5, 1861 Wolvertem (Meise)

Info: http://www.stephexmasters.com/nl/home

Contacteer ons
Sofie Luyckx PR Manager Audi Belgium, D'Ieteren - Audi Import
David Kervyn PR Coordinator Audi Belgium, D'Ieteren - Audi Import
Sofie Luyckx PR Manager Audi Belgium, D'Ieteren - Audi Import
David Kervyn PR Coordinator Audi Belgium, D'Ieteren - Audi Import
Over Audi Belgium

Press room Audi Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden - Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten.

D'Ieteren n.v. :

D'Ieteren, opgericht in 1805 en verder uitgebouwd over verschillende familiegeneraties heen, streeft groei en waardecreatie na dankzij een langetermijnstrategie voor zijn ondernemingen, alsook een actieve stimulering en ondersteuning zodat deze ondernemingen hun positie kunnen ontwikkelen in hun sector of in hun regio's. De Groep heeft momenteel de volgende activiteiten:

  • D'Ieteren Automotive verdeelt in België de voertuigen van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, Bentley, Lamborghini, Bugatti, Porsche en Yamaha. Het heeft een marktaandeel van ongeveer 22% en 1,2 miljoen voertuigen in omloop. Het businessmodel evolueert om het sociale leven van de burgers te verbeteren dankzij vlotte, toegankelijke en duurzame mobiliteit. De omzet en het aangepaste bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 3,6 miljard EUR en 119,0 miljoen EUR in 2019.

  • Belron (54,85% van de stemrechten) streeft een duidelijke doelstelling na: “het verschil maken door de problemen van klanten met veel zorg op te lossen”. Belron is de wereldleider in de herstelling en vervanging van voertuigbeglazing. De onderneming is actief in 39 landen, via volle dochterondernemingen en franchises, met marktleidende merken – zoals Carglass®, Safelite® en Autoglass®. Daarnaast beheert Belron voertuigbeglazings- en andere verzekeringsclaims in naam van verzekeraars. De omzet en het aangepaste bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 4,2 miljard EUR en 400,5 miljoen EUR in het boekjaar 2019.

  • Moleskine (voor 100% eigendom) is een premium en inspirerend lifestyle merk. Het bedrijf ontwikkelt onder een iconisch merk notebooks en schrijf-, reis- en leesaccessoires die in meer dan 100 landen worden verkocht via een multi-channel distributiestrategie. De omzet en het bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 163,9 miljoen EUR en 18,6 miljoen EUR in 2019.

  • D’Ieteren Immo (100%) bundelt de vastgoedactiviteiten van de groep D’Ieteren in België. De onderneming heeft ongeveer 30 sites die in 2018 een netto huurinkomsten van 19,7 miljoen EUR gegenereerd hebben. Ze voert ook investeringsprojecten uit en studies met het oog op de opwaardering van sites.

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy

Audi Belgium
Industriepark Guldendelle
Arthur De Coninckstraat 3
3070 Kortenberg