Brussels Stephex Masters 2018: Audi opnieuw hoofdpartner van prestigieus paardenevenement

Brussels Stephex Masters 2018: Audi opnieuw hoofdpartner van prestigieus paardenevenement

Van woensdag 29 augustus tot en met zondag 2 september vormt het landelijke Meise opnieuw het decor voor de Brussels Stephex Masters, een van ’s werelds hoogst aangeschreven paardenevenementen.

De Brussels Stephex Master is een vijfsterrenjumping; het allerhoogste niveau in deze sportdiscipline. De top van de jumpingsport strijdt er over de moeilijkste parcours voor de zege.

Audi, dat voor de vierde keer op rij partner is van dit evenement, voorziet er een exclusieve Audi-loge en exposeert er in première haar nieuwste modellen: Audi A6 Avant en Audi Q8. De gelukkige winnaar van de CSI5-wedstrijd mag bovendien als trofee met de nieuwe Audi A6 Berline naar huis rijden. De winnaar van de CSI2-wedstrijd mag de sleutels van een Audi Q2 in ontvangst nemen.

Brussels Stephex Masters is vrij toegankelijk voor het publiek zodat de ruiters hun topprestaties kunnen neerzetten voor talrijke enthousiaste toeschouwers. De organisatie zorgt er door artistieke randanimaties elk jaar voor dat het event meer is dan ruitersport alleen. Rond de piste wordt een tijdelijk lifestyledorp neergezet met shops, kinderanimatie en eetkraampjes. Als de paarden ‘s avonds terug op stal staan, kunnen de toeschouwers genieten van een spektakel, liveoptredens en dj-sets.

Data: 29 augustus – 2 september

Locatie: Linthoutseweg 2-5, 1861 Wolvertem (Meise)

Info: http://www.stephexmasters.com/nl/home

Contacteer ons
Sofie Luyckx PR Manager Audi Belgium, D'Ieteren - Audi Import
David Kervyn PR Coordinator Audi Belgium, D'Ieteren - Audi Import
Sofie Luyckx PR Manager Audi Belgium, D'Ieteren - Audi Import
David Kervyn PR Coordinator Audi Belgium, D'Ieteren - Audi Import
Over Audi Belgium

Press room Audi Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden - Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten.

D'Ieteren n.v. :

D'Ieteren, opgericht in 1805 en verder uitgebouwd over verschillende familiegeneraties heen, streeft groei en waardecreatie na dankzij een langetermijnstrategie voor zijn ondernemingen op internationaal niveau, alsook een actieve stimulering en ondersteuning zodat deze ondernemingen zich kunnen ontwikkelen als marktleider in hun sector of in hun regio's. De groep heeft momenteel drie activiteiten die opgebouwd werden rond sterke merken:

  • D'Ieteren Auto verdeelt in België de voertuigen van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, Bentley, Lamborghini, Bugatti, Porsche en Yamaha. Het is de grootste autoverdeler in België, met op het einde van 2017 een marktaandeel van ongeveer 21% en 1,2 miljoen voertuigen in omloop. De omzet en het aangepaste bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 3,3 miljard EUR en 85,9 miljoen EUR in het boekjaar 2017.
  • Belron (voor 54,85% eigendom) maakt het verschil door de problemen van mensen echt zorgzaam op te lossen. De onderneming is de wereldleider in de herstelling en vervanging van voertuigbeglazing met meer dan 10 hoofdmerken, waaronder Carglass®, Safelite® AutoGlass en Autoglass®. Daarnaast beheert het bedrijf voertuigbeglazings- en andere verzekeringsclaims in naam van verzekeringsklanten. Belron breidt tevens zijn diensten uit met een focus op de oplossing van problemen die mensen ervaren als ze bijstand nodig hebben bij herstellingen aan hun voertuigen en woningen. De omzet en het aangepaste bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 3,5 miljard EUR en 189,8 miljoen EUR in 2017.  
  • Moleskine (voor 100% eigendom) is een premium en inspirerend lifestyle merk. Het bedrijf ontwikkelt onder een iconisch merk notebooks en schrijf-, reis- en leesaccessoires die in meer dan 115 landen worden verkocht via een multi-channel distributiestrategie. De omzet en het bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 155 miljoen EUR en 25 miljoen EUR in 2017. 

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy

Audi Belgium
Industriepark Guldendelle
Arthur De Coninckstraat 3
3070 Kortenberg