Brussels Stephex Masters 2018: Audi opnieuw hoofdpartner van prestigieus paardenevenement

Brussels Stephex Masters 2018: Audi opnieuw hoofdpartner van prestigieus paardenevenement

Van woensdag 29 augustus tot en met zondag 2 september vormt het landelijke Meise opnieuw het decor voor de Brussels Stephex Masters, een van ’s werelds hoogst aangeschreven paardenevenementen.

De Brussels Stephex Master is een vijfsterrenjumping; het allerhoogste niveau in deze sportdiscipline. De top van de jumpingsport strijdt er over de moeilijkste parcours voor de zege.

Audi, dat voor de vierde keer op rij partner is van dit evenement, voorziet er een exclusieve Audi-loge en exposeert er in première haar nieuwste modellen: Audi A6 Avant en Audi Q8. De gelukkige winnaar van de CSI5-wedstrijd mag bovendien als trofee met de nieuwe Audi A6 Berline naar huis rijden. De winnaar van de CSI2-wedstrijd mag de sleutels van een Audi Q2 in ontvangst nemen.

Brussels Stephex Masters is vrij toegankelijk voor het publiek zodat de ruiters hun topprestaties kunnen neerzetten voor talrijke enthousiaste toeschouwers. De organisatie zorgt er door artistieke randanimaties elk jaar voor dat het event meer is dan ruitersport alleen. Rond de piste wordt een tijdelijk lifestyledorp neergezet met shops, kinderanimatie en eetkraampjes. Als de paarden ‘s avonds terug op stal staan, kunnen de toeschouwers genieten van een spektakel, liveoptredens en dj-sets.

Data: 29 augustus – 2 september

Locatie: Linthoutseweg 2-5, 1861 Wolvertem (Meise)

Info: http://www.stephexmasters.com/nl/home

Contacteer ons
Sofie Luyckx PR Manager Audi Belgium, D'Ieteren - Audi Import
David Kervyn PR Coordinator Audi Belgium, D'Ieteren - Audi Import
Sofie Luyckx PR Manager Audi Belgium, D'Ieteren - Audi Import
David Kervyn PR Coordinator Audi Belgium, D'Ieteren - Audi Import
Over Audi Belgium

Press room Audi Import (België) voorbehouden voor journalisten.

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden - Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten.  Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.audi.be.

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/...

D'Ieteren:

Moving people forward

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy

© 2021 D'Ieteren Group SA/NV. Alle rechten voorbehouden.

Wettelijke Informatie :  https://www.dieteren.be/media/rx0pzkmh/wettelijke-informatie.pdf   Audi Belgium
Industriepark Guldendelle
Arthur De Coninckstraat 3
3070 Kortenberg