AudiStream: Virtuele reis door de wereld van productie bij Audi in Ingolstadt

AudiStream: Virtuele reis door de wereld van productie bij Audi in Ingolstadt

  • Interactief online aanbod schenkt inzicht in productie en technologie
  • Gidsen begeleiden virtuele tour en beantwoorden vragen in real time

Bekijk het koetswerkatelier van de Audi A3 op uw scherm; ga naar de assemblagelijn van de Audi A4 met een muisklik: met AudiStream is Audi de eerste constructeur die interactieve tours van zijn fabriek aanbiedt.

AudiStream biedt een gedetailleerd inzicht in geselecteerde productiefasen bij Audi in Ingolstadt. Bovendien belicht de nieuwe online functie de technologische troeven van het merk. De gidsen delen hun kennis van talloze fabriekstours en leiden de virtuele tours live vanuit een studio. Ze geven uitleg bij productieprocessen, beantwoorden individuele vragen als onderdeel van een dialoog, en stemmen de circa 20 minuten durende livestream af op de wensen en interesses van de deelnemers.

AudiStream start met de online functie ‘Audi live in de fabriek van Ingolstadt’. Deelnemers leren hoe een Audi gemaakt wordt, van de eerste productiestappen in de perserij tot de laatste manuele handelingen tijdens de eindassemblage. Streams over andere aspecten van het merk Audi volgen later.

Gebruikers selecteren de gewenste livestream en een passend tijdslot online op www.audi.stream.

Télécharger le communiqué de presse en format PDF A20-05F - AudiStream (2p).pdf - 56 KB Télécharger le communiqué de presse en format WORD A20-05F - AudiStream.docx - 70 KB Het persbericht in PDF kan u hier downloaden A20-05N - AudiStream (2p).pdf - 55 KB Het persbericht in WORD kan u hier downloaden A20-05N - AudiStream.docx - 69 KB

 

Over Audi Belgium

Press room Audi Import (België) voorbehouden voor journalisten.

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden - Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten.  Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.audi.be.

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/...

D'Ieteren:

Moving people forward

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy

© 2021 D'Ieteren Group SA/NV. Alle rechten voorbehouden.

Wettelijke Informatie :  https://www.dieteren.be/media/rx0pzkmh/wettelijke-informatie.pdf   Audi Belgium
Industriepark Guldendelle
Arthur De Coninckstraat 3
3070 Kortenberg