AudiStream: Virtuele reis door de wereld van productie bij Audi in Ingolstadt

AudiStream: Virtuele reis door de wereld van productie bij Audi in Ingolstadt

  • Interactief online aanbod schenkt inzicht in productie en technologie
  • Gidsen begeleiden virtuele tour en beantwoorden vragen in real time

Bekijk het koetswerkatelier van de Audi A3 op uw scherm; ga naar de assemblagelijn van de Audi A4 met een muisklik: met AudiStream is Audi de eerste constructeur die interactieve tours van zijn fabriek aanbiedt.

AudiStream biedt een gedetailleerd inzicht in geselecteerde productiefasen bij Audi in Ingolstadt. Bovendien belicht de nieuwe online functie de technologische troeven van het merk. De gidsen delen hun kennis van talloze fabriekstours en leiden de virtuele tours live vanuit een studio. Ze geven uitleg bij productieprocessen, beantwoorden individuele vragen als onderdeel van een dialoog, en stemmen de circa 20 minuten durende livestream af op de wensen en interesses van de deelnemers.

AudiStream start met de online functie ‘Audi live in de fabriek van Ingolstadt’. Deelnemers leren hoe een Audi gemaakt wordt, van de eerste productiestappen in de perserij tot de laatste manuele handelingen tijdens de eindassemblage. Streams over andere aspecten van het merk Audi volgen later.

Gebruikers selecteren de gewenste livestream en een passend tijdslot online op www.audi.stream.

Télécharger le communiqué de presse en format PDF A20-05F - AudiStream (2p).pdf - 56 KB Télécharger le communiqué de presse en format WORD A20-05F - AudiStream.docx - 70 KB Het persbericht in PDF kan u hier downloaden A20-05N - AudiStream (2p).pdf - 55 KB Het persbericht in WORD kan u hier downloaden A20-05N - AudiStream.docx - 69 KB
Sofie Luyckx PR Manager Audi Belgium, D'Ieteren - Audi Import

 

Over Audi Belgium

Press room Audi Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden - Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten.

D'Ieteren n.v. :

D'Ieteren, opgericht in 1805 en verder uitgebouwd over verschillende familiegeneraties heen, streeft groei en waardecreatie na dankzij een langetermijnstrategie voor zijn ondernemingen, alsook een actieve stimulering en ondersteuning zodat deze ondernemingen hun positie kunnen ontwikkelen in hun sector of in hun regio's. De Groep heeft momenteel de volgende activiteiten:

  • D'Ieteren Automotive verdeelt in België de voertuigen van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, Bentley, Lamborghini, Bugatti, Porsche en Yamaha. Het heeft een marktaandeel van ongeveer 22% en 1,2 miljoen voertuigen in omloop. Het businessmodel evolueert om het sociale leven van de burgers te verbeteren dankzij vlotte, toegankelijke en duurzame mobiliteit. De omzet en het aangepaste bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 3,6 miljard EUR en 119,0 miljoen EUR in 2019.

  • Belron (54,85% van de stemrechten) streeft een duidelijke doelstelling na: “het verschil maken door de problemen van klanten met veel zorg op te lossen”. Belron is de wereldleider in de herstelling en vervanging van voertuigbeglazing. De onderneming is actief in 39 landen, via volle dochterondernemingen en franchises, met marktleidende merken – zoals Carglass®, Safelite® en Autoglass®. Daarnaast beheert Belron voertuigbeglazings- en andere verzekeringsclaims in naam van verzekeraars. De omzet en het aangepaste bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 4,2 miljard EUR en 400,5 miljoen EUR in het boekjaar 2019.

  • Moleskine (voor 100% eigendom) is een premium en inspirerend lifestyle merk. Het bedrijf ontwikkelt onder een iconisch merk notebooks en schrijf-, reis- en leesaccessoires die in meer dan 100 landen worden verkocht via een multi-channel distributiestrategie. De omzet en het bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 163,9 miljoen EUR en 18,6 miljoen EUR in 2019.

  • D’Ieteren Immo (100%) bundelt de vastgoedactiviteiten van de groep D’Ieteren in België. De onderneming heeft ongeveer 30 sites die in 2018 een netto huurinkomsten van 19,7 miljoen EUR gegenereerd hebben. Ze voert ook investeringsprojecten uit en studies met het oog op de opwaardering van sites.

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy

Audi Belgium
Industriepark Guldendelle
Arthur De Coninckstraat 3
3070 Kortenberg