Audi stelt nieuwe ‘in-car’ entertainmenttechnologieën voor op CES 2019

Audi stelt nieuwe ‘in-car’ entertainmenttechnologieën voor op CES 2019

  • Nieuw entertainmentformat en mobiele bioscoop strelen alle zintuigen
  • Audi e-tron: mobiliteit is vandaag duurzaam, persoonlijk en intelligent
Entertainment van topkwaliteit voor alle zintuigen: op de Consumer Electronics Show 2019 (CES) in Las Vegas zal Audi de binnenkant van de wagen omtoveren tot een amusementspark. Het merk zal  op zijn stand in een luxe sedan een geheel nieuw on-the-road entertainmentformat en een speciale bioscoopbeleving voorstellen. Beide technologieën vormen het ‘in-car’ entertainment van de auto van de toekomst en kunnen op de toonaangevende vakbeurs voor entertainmentelektronica CES worden ervaren van 8 tot 11 januari 2019.

Op zijn stand in het Las Vegas Convention Center (North Hall, stand 7019) zal het premiummerk tonen hoe een autorit straks kan veranderen in een digitale entertainmentervaring. De Audi-modellen van de toekomst zullen nog meer geconnecteerd zijn en zullen een ideale amusementsruimte creëren. Dankzij autonoom rijden zullen de inzittenden in de auto van de toekomst ‘vrije’ tijd hebben waarin ze gebruik kunnen maken van de volgende generatie ‘in-car’ entertainment.

Op de CES zal Audi baanbrekende concepten onder de aandacht brengen waarmee het merk laat zien hoe een rijervaring een rit van extra ervaringen kan worden. In Las Vegas zal Audi zijn bezoekers laten kennismaken met een volledig nieuw entertainmentformat waarbij de reis de bestemming is. De tweede technologie, Audi Immersive In-Car Entertainment, biedt de inzittenden entertainment terwijl de auto stilstaat. Zij kunnen dan genieten van Hollywood-blockbusters of van content aangeboden door streamingdiensten. Welkom bij de volgende generatie van de drive-inbioscoop.

Audi is sinds 2011 een vaste exposant op de Consumer Electronics Show in Las Vegas. De CES is de meest prominente elektronicabeurs die wereldwijd wordt gezien als hét platform waar de nieuwste trends en ontwikkelingen worden getoond. In 2019 zullen er ongeveer 4.000 exposanten aanwezig zijn en verwacht de organisatie opnieuw zo’n 170.000 bezoekers.

Contacteer ons
Sofie Luyckx PR Manager Audi Belgium, D'Ieteren - Audi Import
David Kervyn PR Coordinator Audi Belgium, D'Ieteren - Audi Import
Sofie Luyckx PR Manager Audi Belgium, D'Ieteren - Audi Import
David Kervyn PR Coordinator Audi Belgium, D'Ieteren - Audi Import
Over Audi Belgium

Press room Audi Import (België) voorbehouden voor journalisten.

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden - Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten.  Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.audi.be.

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/...

D'Ieteren:

Moving people forward

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy

© 2021 D'Ieteren Group SA/NV. Alle rechten voorbehouden.

Wettelijke Informatie :  https://www.dieteren.be/media/rx0pzkmh/wettelijke-informatie.pdf   Audi Belgium
Industriepark Guldendelle
Arthur De Coninckstraat 3
3070 Kortenberg