Audi levert een A1 Sportback aan de e-sportspeler van RSC Anderlecht

Audi levert een A1 Sportback aan de e-sportspeler van RSC Anderlecht

Op donderdag 4 april leverde Audi een A1 Sportback aan Zakaria Bentato, de eerste e-sportspeler van RSC Anderlecht en vicekampioen van de eerste Proximus ePro League. E-sport is een virtuele discipline die de laatste jaren razend populair is geworden en verschillende opkomende talenten telt.

Audi Import en RSC Anderlecht zijn sinds het seizoen 2015-2016 partners en hebben recent hun partnership verlengd tot het seizoen 2020-2021. Het merk van de vier ringen is bijgevolg de exclusieve autopartner van de club.  Als e-sporter geniet Zakaria dezelfde professionele omkadering als de traditionele profvoetballers en daar hoort ook een Audi bij.

“We zijn erg blij met Audi als exclusieve autopartner. Audi en RSC Anderlecht zijn twee ‘high-level’ merken, met een mooie traditie in Brussel, maar ook erbuiten. Audi is reeds aanwezig op onze ledschermen tijdens de wedstrijden en onze parkings zijn genoemd naar modellen uit het Audi-assortiment. Door onze e-sporter Zakaria Bentato met een Audi te laten rijden, wordt ons partnerschap nog kracht bijgezet”, aldus Emmanuel Rutsaert, commercieel directeur van RSC Anderlecht.

Audi is een innoverend merk dat op zoek gaat naar de nieuwste trends en is verheugd zich aan een discipline als e-sport te kunnen linken met RSC Anderlecht als bevoorrechte partner. Stef Sleurs, marketing manager Audi Import: “Audi staat voor sportiviteit en knowhow. E-sport vereist strategie, techniek, een doorgedreven training en een goede fysieke voorbereiding. Wij zijn verheugd om Zakaria Bentato te kunnen steunen in het vervullen van zijn droom.”

De Audi A1 Sportback in Anderlecht-kleuren die geleverd werd aan Zakaria Bentato, zal aanwezig zijn op verschillende toernooien waaraan de e-sporter deelneemt. Zo zet Audi een eerste stap in de gamingwereld en treedt het in contact met een publiek dat traditioneel minder aanwezig is in de voetbalstadia.

Contacteer ons
Sofie Luyckx PR Manager Audi Belgium, D'Ieteren - Audi Import
David Kervyn PR Coordinator Audi Belgium, D'Ieteren - Audi Import
Sofie Luyckx PR Manager Audi Belgium, D'Ieteren - Audi Import
David Kervyn PR Coordinator Audi Belgium, D'Ieteren - Audi Import
Over Audi Belgium

Press room Audi Import (België) voorbehouden voor journalisten.

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden - Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten.  Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.audi.be.

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/...

D'Ieteren:

Moving people forward

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy

© 2021 D'Ieteren Group SA/NV. Alle rechten voorbehouden.

Wettelijke Informatie :  https://www.dieteren.be/media/rx0pzkmh/wettelijke-informatie.pdf   Audi Belgium
Industriepark Guldendelle
Arthur De Coninckstraat 3
3070 Kortenberg