Audi deelt geschenktips uit

De feestperiode komt eraan: hét moment om anderen een plezier te doen. Audi stelt in zijn online Audi Shop stijlvolle accessoires voor die u kunnen inspireren en jong en oud zullen bekoren.

VOOR TOEKOMSTIGE WINNAARS - BABY BODY RACING

Story image

Echte kampioenen beginnen er vroeg mee. Uw baby zal de anderen een stapje voor zijn met deze body, geïnspireerd op de outfit van Audi-racepiloten. Voor toekomstige winnaars!

 • Prijs: 35,59 euro
 • Materiaal: 100 % katoen, 220 g/m²
 • Kleur: rood/wit

VIND DE SLEUTEL TOT GELUK - SLEUTELHANGER KEYFINDER

Story image

Verliest uw partner kostbare tijd met het zoeken naar sleutels? Maak het hem of haar gemakkelijk met de Keyfinder. Om snel weer op weg te zijn, zonder stress.

 • Prijs: 29 euro
 • Bereik: van 50 tot max. 90 meter (zonder obstakels of interferentie)
 • Technologie: beschikbaar op iOS et Android

NET ZO ELEGANT ALS UW WAGEN - HYBRIDJACKET

Story image

De winter is in het land en de dagen worden kouder. Tijd voor een gezellige winterwandeling met deze mooie hybridjacket. Wie hem draagt, is op zijn elegantst, ook tijdens sportieve activiteiten.

 • Prijs: 149 euro
 • Materiaal: mix van gewatteerde, ultralight nylon en piqué stof

DE SNELSTE, ZELFS OP TWEE WIELEN -  WIELERJACK

Story image

De Audi-accessoires zijn niet alleen voor de wagen. Met dit lichte, extreem ergonomische wielerjack rijden wielerfanaten de weg op met hetzelfde gevoel van snelheid. Ze koersen tussen de druppels door, dankzij zijn wind- en waterdichtheid.

 • Prijs: 152,52 euro
 • Kleur: rood

OM NOG MEER TE REIZEN - REISTAS ‘SMART URBAN'

Story image

Er bestaan van die cadeaus waardoor u onmiddellijk zin heeft om op weekend te vertrekken. De 'Urban Smart'- reistas valt in die categorie. Misschien neemt de persoon aan wie u deze tas cadeau doet, de volgende keer een souvenirtje mee …

 • Prijs: 149 euro
 • Afmetingen: 57 x 32 x 26 cm
 • Materiaal exterieur: 100 % gerecycleerd PET
 • Materiaal interieur: 100 % katoen

http://www.shop.audi.be

Sofie Luyckx PR Manager Audi Belgium, D'Ieteren - Audi Import
David Kervyn PR Coordinator Audi Belgium, D'Ieteren - Audi Import
Over Audi Belgium

Press room Audi Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden - Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten.

D'Ieteren n.v. :

D'Ieteren, opgericht in 1805 en verder uitgebouwd over verschillende familiegeneraties heen, streeft groei en waardecreatie na dankzij een langetermijnstrategie voor zijn ondernemingen op internationaal niveau, alsook een actieve stimulering en ondersteuning zodat deze ondernemingen zich kunnen ontwikkelen als marktleider in hun sector of in hun regio's. De Groep heeft momenteel drie activiteiten die opgebouwd werden rond sterke merken:

 • D'Ieteren Auto verdeelt in België de voertuigen van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, Bentley, Lamborghini, Bugatti, Porsche en Yamaha. Het is de grootste autoverdeler in België, met een marktaandeel van ongeveer 21% en 1,2 miljoen voertuigen in omloop. De omzet en het aangepaste bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 3,4 miljard EUR en 113,0 miljoen EUR in 2018.
 • Belron (voor 54,10% eigendom) streeft een duidelijke doelstelling na: “het verschil maken door de problemen van klanten met veel zorg op te lossen”. Belron is de wereldleider in de herstelling en vervanging van voertuigbeglazing. De onderneming is actief in 35 landen, via volle dochterondernemingen en franchises, met marktleidende merken – zoals Carglass®, Safelite® en Autoglass®. Daarnaast beheert Belron voertuigbeglazings- en andere verzekeringsclaims in naam van verzekeringsklanten. De onderneming breidde haar diensten ook uit tot de sector van de herstelling en vervanging van voertuig- en woningschade. De omzet en het aangepaste bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 3,8 miljard EUR en 225,7 miljoen EUR in het boekjaar 2018.
 • Moleskine (voor 100% eigendom) is een premium en inspirerend lifestyle merk. Het bedrijf ontwikkelt onder een iconisch merk notebooks en schrijf-, reis- en leesaccessoires die in meer dan 115 landen worden verkocht via een multi-channel distributiestrategie. De omzet en het bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 174,1 miljoen EUR en 28,6 miljoen EUR in 2018.

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy

Audi Belgium
Industriepark Guldendelle
Arthur De Coninckstraat 3
3070 Kortenberg