Audi A5 Sportback uitgeroepen tot ‘Lease Car of the Year 2017’

Audi A5 Sportback uitgeroepen tot ‘Lease Car of the Year 2017’

Op donderdag 27 april werd de Audi A5 Sportback tijdens de 25e editie van het event ‘Lease Car of the Year’ uitgeroepen tot ‘Lease Car of the Year’ in de categorie ‘Business +’. Deze titel wordt uitgereikt op basis van een professionele jury samengesteld door leasingmaatschappij Alphabet.

Midden maart werden de wagens door de jury aan een reeks praktijktests onderworpen. Samen met de scores uit de desk research, waarbij factoren als TCO, veiligheid, kwaliteit, uitstoot en VAA een belangrijke rol spelen, en de punten toegedeeld door de klanten van Alphabet, werden de winnaars bepaald.

De Audi A5 Sportback maakte indruk met zijn uitstekende interieurafwerking, waarin Audi ook bij deze verfijnde reisberline uitblinkt.

Contacteer ons
Sofie Luyckx PR Manager Audi Belgium, D'Ieteren - Audi Import
Sofie Luyckx PR Manager Audi Belgium, D'Ieteren - Audi Import
Over Audi Belgium

Press room Audi Import (België) voorbehouden voor journalisten.

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden - Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten.  Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.audi.be.

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/...

D'Ieteren:

Moving people forward

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy

© 2021 D'Ieteren Group SA/NV. Alle rechten voorbehouden.

Wettelijke Informatie :  https://www.dieteren.be/media/rx0pzkmh/wettelijke-informatie.pdf   Audi Belgium
Industriepark Guldendelle
Arthur De Coninckstraat 3
3070 Kortenberg