Al meer dan 200 pre-reservaties in België voor de Audi e-tron

Al meer dan 200 pre-reservaties in België voor de Audi e-tron

Tijdens de persconferentie op het Autosalon van Brussel op 10 januari, kondigde Audi Import een online pre-reservatiesysteem aan voor de 100% elektrische Audi e-tron en Audi e-tron Sportback. Al meer dan 200 geïnteresseerden maakten een pre-reservatie.

Het online pre-reservatiesysteem in België voor de Audi e-tron en Audi e-tron Sportback opende op 10 januari om 10u00. Sindsdien kunnen geïnteresseerden een e-tron pre-reserveren op de website www.audi.be onder de tab ‘e-tron’. Een reservatiekost van €2.000 (btw inclusief), die in mindering wordt gebracht wanneer de wagen besteld wordt, is vereist om de reservatie te valideren.

“Vanuit een ecologisch standpunt had ik al langer interesse in een elektrische wagen. Velen durven de sprong naar elektrisch rijden niet maken omwille van de angst om niet op hun jaarlijkse vakantiebestemming te geraken. Maar je kan toch moeilijk een wagen kopen in functie van die ene trip? Bovendien is onderweg herladen mits wat planning perfect mogelijk. Ik heb bewust gewacht tot er een elektrische wagen van een gerenommeerde autobouwer op de markt komt”, besluit de eerste pre-booker.

Klanten met een uniek reservatienummer worden als eersten in België gecontacteerd om hun Audi e-tron of Audi e-tron Sportback te configureren en te bestellen. Bovendien worden zij als eerste op de hoogte gehouden van het allerlaatste nieuws over de Audi e-tron.

“Wij zijn aangenaam verrast door het succes van de Audi e-tron pre-reservaties. Op dit moment kennen we enkel de concept-cars van beide modellen, het design van de productiewagens is eigenlijk nog een verrassing. Het succes toont echter aan dat de klanten klaar zijn voor elektromobiliteit. Het feit dat de wagen bij Audi Brussels gebouwd wordt, is natuurlijk ook een belangrijke troef”, zegt Stefan Kerckhoven, Brand Director van Audi Import.

De productie van de Audi e-tron, een SUV die zich qua formaat positioneert tussen de Audi Q5 en Audi Q7, start dit jaar nog. Vanaf 2019 wordt de productie van een tweede volledig elektrisch model opgestart: de Audi e-tron Sportback. Dit model is een grote coupé in hetzelfde segment als de Audi A7 Sportback. Beide
e-tronmodellen zullen worden gebouwd in de Brusselse vestiging van het merk, Audi Brussels. Het is een primeur dat een constructeur zowel de batterijen als het model zelf produceert.

Contacteer ons
Sofie Luyckx PR Manager Audi Belgium, D'Ieteren - Audi Import
David Kervyn PR Coordinator Audi Belgium, D'Ieteren - Audi Import
Sofie Luyckx PR Manager Audi Belgium, D'Ieteren - Audi Import
David Kervyn PR Coordinator Audi Belgium, D'Ieteren - Audi Import
Over Audi Belgium

Press room Audi Import (België) voorbehouden voor journalisten.

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden - Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten.  Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.audi.be.

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/...

D'Ieteren:

Moving people forward

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy

© 2021 D'Ieteren Group SA/NV. Alle rechten voorbehouden.

Wettelijke Informatie :  https://www.dieteren.be/media/rx0pzkmh/wettelijke-informatie.pdf   Audi Belgium
Industriepark Guldendelle
Arthur De Coninckstraat 3
3070 Kortenberg