Voor de Audi Cup toveren Audi en Airbnb een voetbalstadion om tot een huis

Voor de Audi Cup toveren Audi en Airbnb een voetbalstadion om tot een huis

Voor de Audi Cup van 2017 zullen Audi en Airbnb begin augustus de Allianz Arena tot een heel speciaal huis voor voetbalfans omtoveren. Eén gezin krijgt de kans om met Airbnb een overnachting aan de zijlijn te winnen en op beide dagen de wedstrijden vanuit hun tijdelijke woning te bekijken. Daarbij zal nationale speler en wereldkampion Jérôme Boateng als gastheer optreden.

Audi en Airbnb slaan de handen in elkaar voor de vijfde editie van de Audi Cup op 1 en 2 augustus. Samen geven beide ondernemingen één gezin de kans om op beide dagen de wedstrijden vanaf de zijlijn van de Alianz Arena mee te maken en er zelfs de nacht door te brengen. De geplande wedstrijden gaan tussen FC Bayern München, Atético Madrid, Liverpool FC en SSC Napoli. De speciaal voor de Audi Cup ontworpen accommodatie doet overdag dienst als een woonkamer en biedt ‘s nachts al het comfort van een slaapkamer, waardoor het gezin direct naast het veld kan overnachten.

Deelnemers dienen gewoon hun gezinsleden voor te stellen en wat meer te vertellen over hun beste gezamenlijke voetbalherinnering. De origineelste en creatiefste inzendingen maken de meeste kans om te winnen. Geïnteresseerde gezinnen kunnen deelnemen via www.airbnb.com/night-at/audicup.Wie naast de overwinning grijpt, kan de Audi Cup nog steeds vanaf de tribunes meemaken. Tickets voor beide wedstrijddagen zijn te koop via www.audicup.com. Dagtickets zijn beschikbaar vanaf 20 euro.

Contacteer ons
Sofie Luyckx PR Manager Audi Belgium, D'Ieteren - Audi Import
David Kervyn PR Coordinator Audi Belgium, D'Ieteren - Audi Import
Sofie Luyckx PR Manager Audi Belgium, D'Ieteren - Audi Import
David Kervyn PR Coordinator Audi Belgium, D'Ieteren - Audi Import
Over Audi Belgium

Press room Audi Import (België) voorbehouden voor journalisten.

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden - Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten.  Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.audi.be.

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/...

D'Ieteren:

Moving people forward

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy

© 2021 D'Ieteren Group SA/NV. Alle rechten voorbehouden.

Wettelijke Informatie :  https://www.dieteren.be/media/rx0pzkmh/wettelijke-informatie.pdf   Audi Belgium
Industriepark Guldendelle
Arthur De Coninckstraat 3
3070 Kortenberg