Voor de Audi Cup toveren Audi en Airbnb een voetbalstadion om tot een huis

Voor de Audi Cup toveren Audi en Airbnb een voetbalstadion om tot een huis

Voor de Audi Cup van 2017 zullen Audi en Airbnb begin augustus de Allianz Arena tot een heel speciaal huis voor voetbalfans omtoveren. Eén gezin krijgt de kans om met Airbnb een overnachting aan de zijlijn te winnen en op beide dagen de wedstrijden vanuit hun tijdelijke woning te bekijken. Daarbij zal nationale speler en wereldkampion Jérôme Boateng als gastheer optreden.

Audi en Airbnb slaan de handen in elkaar voor de vijfde editie van de Audi Cup op 1 en 2 augustus. Samen geven beide ondernemingen één gezin de kans om op beide dagen de wedstrijden vanaf de zijlijn van de Alianz Arena mee te maken en er zelfs de nacht door te brengen. De geplande wedstrijden gaan tussen FC Bayern München, Atético Madrid, Liverpool FC en SSC Napoli. De speciaal voor de Audi Cup ontworpen accommodatie doet overdag dienst als een woonkamer en biedt ‘s nachts al het comfort van een slaapkamer, waardoor het gezin direct naast het veld kan overnachten.

Deelnemers dienen gewoon hun gezinsleden voor te stellen en wat meer te vertellen over hun beste gezamenlijke voetbalherinnering. De origineelste en creatiefste inzendingen maken de meeste kans om te winnen. Geïnteresseerde gezinnen kunnen deelnemen via www.airbnb.com/night-at/audicup.Wie naast de overwinning grijpt, kan de Audi Cup nog steeds vanaf de tribunes meemaken. Tickets voor beide wedstrijddagen zijn te koop via www.audicup.com. Dagtickets zijn beschikbaar vanaf 20 euro.

Contacteer ons
Sofie Luyckx PR Manager Audi Belgium, D'Ieteren - Audi Import
David Kervyn PR Coordinator Audi Belgium, D'Ieteren - Audi Import
Sofie Luyckx PR Manager Audi Belgium, D'Ieteren - Audi Import
David Kervyn PR Coordinator Audi Belgium, D'Ieteren - Audi Import
Over Audi Belgium

Press room Audi Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden - Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten.

D'Ieteren n.v. :

D'Ieteren, opgericht in 1805 en verder uitgebouwd over verschillende familiegeneraties heen, streeft groei en waardecreatie na dankzij een langetermijnstrategie voor zijn ondernemingen op internationaal niveau, alsook een actieve stimulering en ondersteuning zodat deze ondernemingen zich kunnen ontwikkelen als marktleider in hun sector of in hun regio's. De Groep heeft momenteel drie activiteiten die opgebouwd werden rond sterke merken:

  • D'Ieteren Auto verdeelt in België de voertuigen van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, Bentley, Lamborghini, Bugatti, Porsche en Yamaha. Het is de grootste autoverdeler in België, met een marktaandeel van ongeveer 21% en 1,2 miljoen voertuigen in omloop. De omzet en het aangepaste bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 3,4 miljard EUR en 113,0 miljoen EUR in 2018.
  • Belron (voor 54,10% eigendom) streeft een duidelijke doelstelling na: “het verschil maken door de problemen van klanten met veel zorg op te lossen”. Belron is de wereldleider in de herstelling en vervanging van voertuigbeglazing. De onderneming is actief in 35 landen, via volle dochterondernemingen en franchises, met marktleidende merken – zoals Carglass®, Safelite® en Autoglass®. Daarnaast beheert Belron voertuigbeglazings- en andere verzekeringsclaims in naam van verzekeringsklanten. De onderneming breidde haar diensten ook uit tot de sector van de herstelling en vervanging van voertuig- en woningschade. De omzet en het aangepaste bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 3,8 miljard EUR en 225,7 miljoen EUR in het boekjaar 2018.
  • Moleskine (voor 100% eigendom) is een premium en inspirerend lifestyle merk. Het bedrijf ontwikkelt onder een iconisch merk notebooks en schrijf-, reis- en leesaccessoires die in meer dan 115 landen worden verkocht via een multi-channel distributiestrategie. De omzet en het bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 174,1 miljoen EUR en 28,6 miljoen EUR in 2018.

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy

Audi Belgium
Industriepark Guldendelle
Arthur De Coninckstraat 3
3070 Kortenberg