Volkswagen D’Ieteren Finance zet ook in op multimodale mobiliteit

Volkswagen D’Ieteren Finance zet ook in op multimodale mobiliteit

Volkswagen D’Ieteren Finance, dat onder meer leasing- en financieringsformules voor particulieren en professionals aanbiedt, gaat samenwerken met Olympus Mobility. Op die manier wil ze multimodale mobiliteitsoplossingen aanbieden op maat van professionele klanten. 

Volkswagen D’Ieteren Finance bestaat vandaag vijf jaar en blijft haar dienstverlening uitbreiden. Door de samenwerking met Olympus, een platform dat multimodale mobiliteit aanbiedt, wil Volkswagen D’Ieteren Finance de verplaatsingsmogelijkheden van zijn professionele klanten verruimen en vooral verbeteren.

Via de Olympus Mobility-app kan de gebruiker een tram-, trein-, metro- of busticket reserveren of zelfs een fiets huren. Deze mogelijkheden zijn complementair aan een leasingcontract en kunnen de bedrijfswagen slechts voor een stuk vervangen. Daarom biedt Olympus Mobility ook de mogelijkheid om via de app een parkeerplaats te reserveren bij B-Parking (parkeerplaatsen en oplaadpunten in stations).

Deze service is bij alle verdelers van de Volkswagen Groep beschikbaar en kost maandelijks € 4,5, excl. BTW. In eerste instantie zal Volkswagen D’Ieteren Finance dit voordeel aan haar klanten bieden. In september loopt er een actie waarbij de gebruiker een krediet van € 250 incl. BTW krijgt (dat hij voor eind 2018 moet opgebruiken) wanneer hij een langetermijnhuurcontract voor een wagen afsluit.

Dit aanbod biedt tal van voordelen en de vlootbeheerder kan alle kosten die gelinkt zijn aan de alternatieve mobiliteit groeperen op één maandelijkse factuur. Het kostenbeheer is in die zin geen bron van onzekerheid. Wel integendeel, de verplaatsingen worden immers geoptimaliseerd afhankelijk van de omstandigheden. Olympus Mobility biedt een duidelijk kostenbeheer, zorgt voor tijdswinst en levert een betere mobiliteit, wat ook belangrijke troeven zijn voor uw bedrijf. Bovendien werkt het systeem via een erg gebruiksvriendelijke app.

Contacteer ons
Sofie Luyckx PR Manager Audi Belgium, D'Ieteren - Audi Import
David Kervyn PR Coordinator Audi Belgium, D'Ieteren - Audi Import
Sofie Luyckx PR Manager Audi Belgium, D'Ieteren - Audi Import
David Kervyn PR Coordinator Audi Belgium, D'Ieteren - Audi Import
Over Audi Belgium

Press room Audi Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden - Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten.

D'Ieteren n.v. :

D'Ieteren, opgericht in 1805 en verder uitgebouwd over verschillende familiegeneraties heen, streeft groei en waardecreatie na dankzij een langetermijnstrategie voor zijn ondernemingen op internationaal niveau, alsook een actieve stimulering en ondersteuning zodat deze ondernemingen zich kunnen ontwikkelen als marktleider in hun sector of in hun regio's. De Groep heeft momenteel drie activiteiten die opgebouwd werden rond sterke merken:

  • D'Ieteren Auto verdeelt in België de voertuigen van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, Bentley, Lamborghini, Bugatti, Porsche en Yamaha. Het is de grootste autoverdeler in België, met een marktaandeel van ongeveer 21% en 1,2 miljoen voertuigen in omloop. De omzet en het aangepaste bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 3,4 miljard EUR en 113,0 miljoen EUR in 2018.
  • Belron (voor 54,10% eigendom) streeft een duidelijke doelstelling na: “het verschil maken door de problemen van klanten met veel zorg op te lossen”. Belron is de wereldleider in de herstelling en vervanging van voertuigbeglazing. De onderneming is actief in 35 landen, via volle dochterondernemingen en franchises, met marktleidende merken – zoals Carglass®, Safelite® en Autoglass®. Daarnaast beheert Belron voertuigbeglazings- en andere verzekeringsclaims in naam van verzekeringsklanten. De onderneming breidde haar diensten ook uit tot de sector van de herstelling en vervanging van voertuig- en woningschade. De omzet en het aangepaste bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 3,8 miljard EUR en 225,7 miljoen EUR in het boekjaar 2018.
  • Moleskine (voor 100% eigendom) is een premium en inspirerend lifestyle merk. Het bedrijf ontwikkelt onder een iconisch merk notebooks en schrijf-, reis- en leesaccessoires die in meer dan 115 landen worden verkocht via een multi-channel distributiestrategie. De omzet en het bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 174,1 miljoen EUR en 28,6 miljoen EUR in 2018.

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy

Audi Belgium
Industriepark Guldendelle
Arthur De Coninckstraat 3
3070 Kortenberg