Vier Moederdag in Audi-stijl

Vier Moederdag in Audi-stijl

6 geschenktips om mee te verrassen

Bloemen, brunch, ontbijt op bed… allemaal leuk voor Moederdag. Maar wil je je mama écht verrassen? Schenk haar op 8 mei dan een cadeau waarvan ze elke dag kan genieten. Inspiratie vind je bij Audi in een gamma vol elegante, handige en vooral knappe hebbedingetjes. Het volledige aanbod vind je in de webshop. Hier alvast een voorsmaakje:

Voor stralende mama’s

Geef de zon van je leven een onmisbaar accessoire voor lente én zomer. Een discreet design met  origineel Audi-logo op de arm zorgt voor verfijnde elegantie. Perfect voor een stralende mama! 

Bloemen met een plus

Pure verwennerij met prachtige bloemen? Een even mooie vaas maakt het helemaal af. Ga voor een stralend wit exemplaar van Audi Sport. Met details in 3D is je mama zo ineens mee met de laatste interieurtrends.

Een zijdezacht gebaar

Een mama met smaak die stijlvol door het leven gaat? Verwen haar met een unieke sjaal van kwaliteitsgoeroe Audi. Gemaakt van échte zijde voor zijdezachte moeders.

Een coole draagtas

Picknicken, boodschappen doen, een dagje weg…  Dat is vlugger gedaan met de handige Audi-draagtas. Comfortabel én milieuvriendelijk! Extra luxe? De thermische voering die alles heerlijk warm of lekker fris houdt.

Een kostbaar geschenkje

Wat is rood, heeft plek voor 10 kaartjes en houdt biljetten bij elkaar? Precies, de damesportefeuille van Audi Sport. Uitgerust tot in de puntjes in een lederen design zorgt het voor financiële rust in elke handtas.

Mooie timing

Echt scoren? Schenk je mama dit jaar een schitterend Audi-horloge met Swarovski-steentjes. Het armbandje komt in leer, witte details werken het juweel af.  Tijdloos en elegant, een must voor elke vrouw.

Contacteer ons
Sofie Luyckx PR Officer Audi Belgium, D'Ieteren - Audi Import
Sofie Luyckx PR Officer Audi Belgium, D'Ieteren - Audi Import
Over Audi Belgium

Press room Audi Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden - Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten.

D'Ieteren n.v. :

D'Ieteren, opgericht in 1805 en verder uitgebouwd over verschillende familiegeneraties heen, streeft groei en waardecreatie na dankzij een langetermijnstrategie voor zijn ondernemingen op internationaal niveau, alsook een actieve stimulering en ondersteuning zodat deze ondernemingen zich kunnen ontwikkelen als marktleider in hun sector of in hun regio's. De Groep heeft momenteel drie activiteiten die opgebouwd werden rond sterke merken:

  • D'Ieteren Auto verdeelt in België de voertuigen van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, Bentley, Lamborghini, Bugatti, Porsche en Yamaha. Het is de grootste autoverdeler in België, met een marktaandeel van ongeveer 21% en 1,2 miljoen voertuigen in omloop. De omzet en het aangepaste bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 3,4 miljard EUR en 113,0 miljoen EUR in 2018.
  • Belron (voor 54,10% eigendom) streeft een duidelijke doelstelling na: “het verschil maken door de problemen van klanten met veel zorg op te lossen”. Belron is de wereldleider in de herstelling en vervanging van voertuigbeglazing. De onderneming is actief in 35 landen, via volle dochterondernemingen en franchises, met marktleidende merken – zoals Carglass®, Safelite® en Autoglass®. Daarnaast beheert Belron voertuigbeglazings- en andere verzekeringsclaims in naam van verzekeringsklanten. De onderneming breidde haar diensten ook uit tot de sector van de herstelling en vervanging van voertuig- en woningschade. De omzet en het aangepaste bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 3,8 miljard EUR en 225,7 miljoen EUR in het boekjaar 2018.
  • Moleskine (voor 100% eigendom) is een premium en inspirerend lifestyle merk. Het bedrijf ontwikkelt onder een iconisch merk notebooks en schrijf-, reis- en leesaccessoires die in meer dan 115 landen worden verkocht via een multi-channel distributiestrategie. De omzet en het bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 174,1 miljoen EUR en 28,6 miljoen EUR in 2018.

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy

Audi Belgium
Industriepark Guldendelle
Arthur De Coninckstraat 3
3070 Kortenberg