Something New voor Audi en GOOSE

Something New voor Audi en GOOSE

  • Audi en de Belgische elektrorockband GOOSE blijven samenwerken
  • Nieuw project rond dezelfde visie over vooruitgang en experimenteren. 
  • "Something New”, het nieuwe album en de title track van GOOSE vormt de soundtrack voor de nieuwe nationale campagne van de Audi e-tron GT (tv en online).

Voor de Belgische lancering van zijn eerste 100% elektrische sportwagen, de Audi e-tron GT, kiest Audi België ervoor om samen te werken met GOOSE, de beroemde Belgische elektrorockband. De title track uit hun recentste album “Something New” wordt geïntegreerd in een nieuwe nationale campagne.

Audi blijft innoveren en vooruitdenken: met de e-tron GT geeft de premium autofabrikant uit Ingolstadt zijn visie op een toekomst van 100% elektrische mobiliteit, die krachtig, opwindend én duurzaam is.

Mickael Karkousse, Dave Martijn, Tom Coghe en Bert Libeert, de vier enthousiaste leden van GOOSE, autoliefhebbers en Audi ambassadeurs delen de waarden die de Audi e-tron GT symboliseert: het streven naar innovatie, topprestaties en vooral het belang van experimenteren. Wat ook sinds het prille begin in het DNA van de groep ingebakken zit.  

Bij een eerder project kroop de band al de studio in met een Audi R8 Coupé V10 plus voor een zinderende opnamesessie. Dat resulteerde in de track “Circles”, waarin de V10 motor fungeerde als extra bandlid. Dat nummer werd op vinyl en in een beperkte oplage uitgebracht.

Vandaag werkt de groep opnieuw samen met Audi. En dat naar aanleiding van de release van hun nieuwe album "Something New". Deze keer vormt de title track van dit album de soundtrack rond de Audi e-tron GT. Ontdek de campagne binnenkort online en op uw tv. Een opwindende sfeer en "GOOSEbumps" gegarandeerd! 

 

Over Audi Belgium

Press room Audi Import (België) voorbehouden voor journalisten.

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden - Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten.  Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.audi.be.

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/...

D'Ieteren:

Moving people forward

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy

© 2021 D'Ieteren Group SA/NV. Alle rechten voorbehouden.

Wettelijke Informatie :  https://www.dieteren.be/media/rx0pzkmh/wettelijke-informatie.pdf   Audi Belgium
Industriepark Guldendelle
Arthur De Coninckstraat 3
3070 Kortenberg