Scoor een finaleplaats in het Lotto Park

Scoor een finaleplaats in het Lotto Park

‘Audi x RSCA esports cup’ start met FIFA-kwalificatietoernooien woensdag 24 en zaterdag 27 maart

Voetbalfans die altijd al in het Lotto Park hebben willen spelen, ​ maar handiger zijn met een controller in de handen dan een bal aan de voet, kunnen hun kans wagen tijdens de ‘Audi x RSCA esports cup’ . Kandidaat esporters kunnen hun ​ virtueel voetbaltalent tonen tijdens de kwalificatietoernooien, op woensdag 24 en zaterdag 27 maart, en hun ​ basisplaats veroveren voor de ultieme finale op 31 maart die op groot scherm gespeeld zal worden in het Lotto Park. Met aan de zijlijn niemand minder dan Zakaria Bentato, officiële esporter voor Anderlecht die de wedstrijd zal commentariëren, en twee profspelers die het met de kandidaten opnemen tijdens een spannende FIFA-galamatch.

FIFA-fans kunnen zich alvast opwarmen en hun beste opstelling en tactiek bedenken. Want woensdag 24/03 en zaterdag 27/03, telkens om 19 uur, dagen partners Audi en RSC Anderlecht esporters uit voor een spannend potje voetbal. De vier beste spelers van deze twee kwalificatietoernooien spelen dan op woensdag 31 maart, om 12.00 uur, de finale van de ‘Audi x RSCA esports cup’ in het Lotto Park.

Uiteraard kan er maar één speler de Cup winnen en met de eer gaan strijken... Maar de twee beste esporters van de finale krijgen de kans om een FIFA-galamatch te spelen aan de zijde van een Anderlecht A-kern-speler. De wedstrijd zal live worden gestreamd op de socialemediakanalen van de club. Oppassen dus met het uitdagend vieren van een doelpunt of het tijdrekken door de bal rond te tikken achterin…

Ook Zakaria Bentato zal de ‘Audi x RSCA esports cup’ bijwonen als commentator. Sinds 2017 ligt hij als esporter officieel onder profcontract bij Anderlecht en vertegenwoordigt hij de club op nationale en internationale e-toernooien. Zijn geheime tip? “Om prof te worden moet je… veel oefenen. Er is geen geheim, alleen hard werken is de sleutel tot succes.”

Gamende RSCA-fan kunnen hun kans wagen door zich in te schrijven voor één van de ​ kwalificatietoernooien via het platform www.rsca.be/audicup. De ‘Audi x RSCA esports cup’ wordt volledig coronaproof georganiseerd.

Story image
Zakaria Bentato
Zakaria Bentato

 

 

 

Over Audi Belgium

Press room Audi Import (België) voorbehouden voor journalisten.

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden - Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten.  Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.audi.be.

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/...

D'Ieteren:

Moving people forward

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy

© 2021 D'Ieteren Group SA/NV. Alle rechten voorbehouden.

Wettelijke Informatie :  https://www.dieteren.be/media/rx0pzkmh/wettelijke-informatie.pdf   Audi Belgium
Industriepark Guldendelle
Arthur De Coninckstraat 3
3070 Kortenberg