Hockeyheld Tom Boon verlengt partnership met Audi en Audi Finance

Hockeyheld Tom Boon verlengt partnership met Audi en Audi Finance

Audi viert Olympisch ticket met ultieme Hockey-Audi A1

Het felbegeerde Olympische ticket naar Rio is binnen voor onze Red Lions. En dat moest in stijl gevierd worden, vonden sponsors Audi en Audi Finance, die hun partnership met Tom Boon verlengen. De hockeyheld kreeg gisteren dan ook een unieke Hockey-Audi A1 overhandigd, compleet met hockeyspeler en de Belgische vlag erop.

Veel tijd om het Olympisch ticket te vieren was er niet bij voor Tom Boon na de World Hockey League dit weekend. Hij stond meteen alweer paraat om voor het eerst hockeyles te geven tijdens de jeugdstages van zijn nieuwe ploeg Racing Brussels. Dus bouwden Audi en Audi Finance daar een feestje voor de Red Lion, die ze ook nog een jaar langer zullen sponsoren.

 

Tom Boon kreeg een ultieme Hockey-Audi A1, speciaal voor hem gebouwd en beschilderd met een hockeyspeler en de Belgische vlag door Audi Brussels. “Super, deze wagen. Blijer kun je een hockeyspeler niet maken, he”, lacht Tom Boon. “Ik vind het fantastisch dat ik nog verder met Audi en Audi Finance kan samenwerken. In de aanloop naar de World Hockey League heb ik veel steun van hen gekregen, geweldig dus dat ze dit nu ook zullen doen in de voorbereiding van de Olympische Spelen in Rio.”

Ook Toms leerlingen mochten meevieren. De koffer van de Hockey-Audi A1 stak namelijk vol met gezonde snacks en toffe gadgets voor hen.

 

OVER AUDI IMPORT

Audi Import is een onderdeel van de D’Ieteren n.v., dat instaat in België voor de invoer, de logistiek, distributie en het vertegenwoordigen van het merk Audi, het Premium merk van de Volkswagen Group.

 

Het productportfolio gaat van de compacte en in Brussel gebouwde Audi A1 – zopas vernieuwd en als wereldpremière onthuld op het afgelopen Salon van Brussel - tot de luxueuze berline Audi A8 en hypersportieve Audi R8 waarvan zopas de 2e generatie werd voorgesteld op het Salon van Genève.

 

Audi bekleedt sinds jaren een toppositie binnen het Premiumsegment van de automobielmerken. Met een marktaandeel van 6,2% in België behaalde het merk met de vier ringen in 2014 het 2e hoogste marktaandeel in zijn geschiedenis. In de particuliere markt heeft Audi zijn leidersplaats onder de Premium merken kunnen bevestigen met een marktaandeel van om en bij 4%.

 

OVER AUDI FINANCE

Audi Finance maakt deel uit van het bedrijf Volkswagen D’Ieteren Finance. In 2012 bereikten D'Ieteren en Volkswagen Financial Services een akkoord om samen een filiaal te creëren, Volkswagen D'Ieteren Finance. Volkswagen D'Ieteren Finance is het resultaat van de fusie tussen D’Ieteren Lease, eerste merkgebonden verhuurder in België, en de Volkswagen Bank, die meer dan 10 jaar actief is in België op de markt van klassieke financiering. Volkswagen D’Ieteren Finance stelt zich tot doel om de Belgische markt te voorzien van kredieten op maat die zowel privépersonen, professionelen als concessiehouders kunnen bekoren. Naast lease- en financieringsformules stelt Volkswagen D'Ieteren Finance ook een onderhoudscontract Wecare voor en een autoverzekering voor particulieren.

Over Audi Belgium

Press room Audi Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden - Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten.

D'Ieteren n.v. :

D'Ieteren, opgericht in 1805 en verder uitgebouwd over verschillende familiegeneraties heen, streeft groei en waardecreatie na dankzij een langetermijnstrategie voor zijn ondernemingen op internationaal niveau, alsook een actieve stimulering en ondersteuning zodat deze ondernemingen zich kunnen ontwikkelen als marktleider in hun sector of in hun regio's. De groep heeft momenteel drie activiteiten die opgebouwd werden rond sterke merken:

  • D'Ieteren Auto verdeelt in België de voertuigen van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, Bentley, Lamborghini, Bugatti, Porsche en Yamaha. Het is de grootste autoverdeler in België, met op het einde van 2017 een marktaandeel van ongeveer 21% en 1,2 miljoen voertuigen in omloop. De omzet en het aangepaste bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 3,3 miljard EUR en 85,9 miljoen EUR in het boekjaar 2017.
  • Belron (voor 54,85% eigendom) maakt het verschil door de problemen van mensen echt zorgzaam op te lossen. De onderneming is de wereldleider in de herstelling en vervanging van voertuigbeglazing met meer dan 10 hoofdmerken, waaronder Carglass®, Safelite® AutoGlass en Autoglass®. Daarnaast beheert het bedrijf voertuigbeglazings- en andere verzekeringsclaims in naam van verzekeringsklanten. Belron breidt tevens zijn diensten uit met een focus op de oplossing van problemen die mensen ervaren als ze bijstand nodig hebben bij herstellingen aan hun voertuigen en woningen. De omzet en het aangepaste bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 3,5 miljard EUR en 189,8 miljoen EUR in 2017.  
  • Moleskine (voor 100% eigendom) is een premium en inspirerend lifestyle merk. Het bedrijf ontwikkelt onder een iconisch merk notebooks en schrijf-, reis- en leesaccessoires die in meer dan 115 landen worden verkocht via een multi-channel distributiestrategie. De omzet en het bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 155 miljoen EUR en 25 miljoen EUR in 2017. 

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy

Audi Belgium
Industriepark Guldendelle
Arthur De Coninckstraat 3
3070 Kortenberg