In volle vaart naar kerst!

Audi inspireert je met verrassende ideeën voor een feestelijk eindejaar

Wie eindejaar zegt, zegt pakjesstress… Met Audi zit je alvast niet om inspiratie verlegen. Het sportieve automerk verrast met tal van feestelijke ideeën – van een stijlvol accessoire over een guitig gadget tot een hartverwarmend cadeau voor de allerkleinste kampioen! Enkele tips in de kijker:

• Pepermolen met Audi R8-motorgeluid

Het jaar met pit inzetten? Dat doe je met deze elektrische pepermolen van Audi Sport! Een kleine twist en je krijgt het ronkende motorgeluid van een Audi R8… De molen begint automatisch te malen als je hem horizontaal kantelt. De grootte van de peperkorrels kan je instellen – van grof tot zeer fijn malen – en je kan heel eenvoudig bijvullen. Voor een perfecte kruiding met showgehalte!

Prijs: 99 euro

Kleuren: zwart, rood

Afmetingen: 22 x 6,2 x 5,5 cm

Materiaal: kunststof, rvs

• Draadloos opladen onderweg

Onderweg of niet, in 2018 ben je bereikbaarder dan ooit. Want dankzij het innovatieve laadstation met inductie van Audi is je smartphone altijd opgeladen. Leg je telefoon gewoon op de lader, het blauwe ledlichtje geeft het laadproces aan. Ook gemakkelijk voor thuisgebruik, voor alle mobiele toestellen die met de QI-standaard voor draadloos opladen zijn uitgerust. De inductieve laadcover voor iPhone combineert dan weer een stijlvolle Audi-look met een comfortabele grip en uitstekende bescherming tegen krassen. De QI-ontvangersclip kan je gemakkelijk verwijderen als je je smartphone via een standaardkabel wil opladen.

Prijs inductie laadstation: 39 euro

Kleur: zwart

Dit laadstation kan gebruikt worden voor een iPhone 6/6S in combinatie met de voorziene laadcover: *Enkel geschikt voor mobiele QI apparaten.

 

Prijs inductieve laadcover: 45 euro

Kleur: zwart

Geschikt voor iPhone 5/5S/5SE/6/6S/7

• Loopwagen zonder rijbewijs

Jong geleerd is oud gedaan! Audi fans van 1 tot 3 jaar kunnen alvast in stijl oefenen met deze zwarte loopwagen Junior Quattro, mét zwarte velgen, in onvervalst Audi design. Perfect voor de eerste ritjes in de keuken, op de oprit of over het tuinpad. De ledverlichting, met on/off-knop op het dashboard, maakt het plezier van de kleine piloot alleen maar groter...

Prijs: 159 euro

Kleuren: zwart

Afmetingen: 72 x 31 x 33 cm

• Sportieve oppepper onderweg

In de file beland? Of lang onderweg? Deze koffiebeker vormt de perfecte reisgenoot en houdt je kilometer na kilometer gezelschap. Je koffie smaakt bovendien onweerstaanbaar in dit porseleinen ontwerp met sportieve ‘carbon’ look. Het deksel voorkomt dat je morst, de siliconen huls zorgt voor een perfecte grip en breekt de warmte. Een kleine mok, maar een grootse oppepper.

Prijs: 20 euro

Kleur: zwart

Inhoud: 0,4 l

 

• Tijdloze elegantie

Voor wie ‘niet meer te laat komen’ op het lijstje goede voornemens staat, brengt Audi stijlvol soelaas. Dit elegante dameshorloge Flatline draagt met trots het Audi logo en heeft een wijzerplaat met 4 Swarovski-steentjes in verwerkt. Het zwart polsbandje in leder is afgewerkt met contrasterende witte stiksels. Hoog tijd om je eigen kerstcadeau te bestellen, niet?

Prijs: 169 euro

Kleuren: zwart

Afmetingen: diameter 34,5 mm

Contacteer ons
Sofie Luyckx PR Manager Audi Belgium, D'Ieteren - Audi Import
David Kervyn PR Coordinator Audi Belgium, D'Ieteren - Audi Import
Sofie Luyckx PR Manager Audi Belgium, D'Ieteren - Audi Import
David Kervyn PR Coordinator Audi Belgium, D'Ieteren - Audi Import
Over Audi Belgium

Press room Audi Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden - Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten.

D'Ieteren n.v. :

D'Ieteren, opgericht in 1805 en verder uitgebouwd over verschillende familiegeneraties heen, streeft groei en waardecreatie na dankzij een langetermijnstrategie voor zijn ondernemingen, alsook een actieve stimulering en ondersteuning zodat deze ondernemingen hun positie kunnen ontwikkelen in hun sector of in hun regio's. De Groep heeft momenteel de volgende activiteiten:

  • D'Ieteren Automotive verdeelt in België de voertuigen van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, Bentley, Lamborghini, Bugatti, Porsche en Yamaha. Het heeft een marktaandeel van ongeveer 22% en 1,2 miljoen voertuigen in omloop. Het businessmodel evolueert om het sociale leven van de burgers te verbeteren dankzij vlotte, toegankelijke en duurzame mobiliteit. De omzet en het aangepaste bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 3,6 miljard EUR en 119,0 miljoen EUR in 2019.

  • Belron (54,85% van de stemrechten) streeft een duidelijke doelstelling na: “het verschil maken door de problemen van klanten met veel zorg op te lossen”. Belron is de wereldleider in de herstelling en vervanging van voertuigbeglazing. De onderneming is actief in 39 landen, via volle dochterondernemingen en franchises, met marktleidende merken – zoals Carglass®, Safelite® en Autoglass®. Daarnaast beheert Belron voertuigbeglazings- en andere verzekeringsclaims in naam van verzekeraars. De omzet en het aangepaste bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 4,2 miljard EUR en 400,5 miljoen EUR in het boekjaar 2019.

  • Moleskine (voor 100% eigendom) is een premium en inspirerend lifestyle merk. Het bedrijf ontwikkelt onder een iconisch merk notebooks en schrijf-, reis- en leesaccessoires die in meer dan 100 landen worden verkocht via een multi-channel distributiestrategie. De omzet en het bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 163,9 miljoen EUR en 18,6 miljoen EUR in 2019.

  • D’Ieteren Immo (100%) bundelt de vastgoedactiviteiten van de groep D’Ieteren in België. De onderneming heeft ongeveer 30 sites die in 2018 een netto huurinkomsten van 19,7 miljoen EUR gegenereerd hebben. Ze voert ook investeringsprojecten uit en studies met het oog op de opwaardering van sites.

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy

Audi Belgium
Industriepark Guldendelle
Arthur De Coninckstraat 3
3070 Kortenberg