Gemaskerde limousine voor gemaskerde superheld

Gemaskerde limousine voor gemaskerde superheld

  • Audi A8 in Spider-Man-camouflage te zien bij Hollywood-première ‘Spider-Man: Homecoming’
  • Acteur Tom Holland (Peter Parker / Spider-Man) als vippassagier
  • Officiële presentatie van de Audi A8 op 11 juli tijdens de Audi Summit in Barcelona
​De nieuwe Audi A8 was, in camouflage, al even in Los Angeles te zien. Acteur Tom Holland werd afgelopen woensdag in de luxelimousine naar de Hollywood-première van ‘Spider-Man: Homecoming’ gechauffeerd. In de superheldenfilm speelt hij de hoofdrol van Peter Parker / Spider-Man. Collega’s Robert Downey Jr. en Jon Favreau arriveerden op de rode loper in een zwarte Audi R8 Spyder.

Normaal gesproken camoufleert het Technical Development-team van Audi zijn geheime prototypes met een speciale kleeffolie met zwart-witte patronen. Voor deze gelegenheid ontwierp Audi Design echter een nieuwe camouflagefolie in Spider-Man-design. De traditionele spiraalpatronen werden aangepast zodat ze op spinnenwebben lijken. Daarenboven werd de nieuwe Audi A8 ‘besprenkeld’ met Spider-Man-logo’s en natuurlijk de bekende Audi-ringen.

Onthulling nieuwe A8 op 11 juli

De A8 zonder camouflage wordt op 11 juli officieel aan het publiek voorgesteld tijdens de Audi Summit (www.summit.audi) in Barcelona. Bioscoopgangers kunnen vooraf echter wel al een glimp opvangen van de grote nieuwe berline van Audi. In Spider-Man: Homecoming is de Audi A8 al gedeeltelijk van de voorkant en langs opzij te zien. Bovendien wordt in de film de Audi AI Traffic Jam Pilot gedemonstreerd, wanneer het personage Happy Hogan (Jon Favreau) zijn handen van het stuur haalt tijdens een rit met Peter Parker (Tom Holland). De Audi AI Traffic Jam Pilot stelt de Audi A8 in staat om in bepaalde situaties volledig autonoom te rijden.

Spider-Man: Homecoming, met daarin de nieuwe Audi A8, is vanaf juli wereldwijd te zien in de bioscoop.

Contacteer ons
David Kervyn D'Ieteren NV
Sofie Luyckx PR Manager Audi Belgium, D'Ieteren - Audi Import
David Kervyn D'Ieteren NV
Sofie Luyckx PR Manager Audi Belgium, D'Ieteren - Audi Import
Over Audi Belgium

Press room Audi Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden - Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten.

D'Ieteren n.v. :

D'Ieteren, opgericht in 1805 en verder uitgebouwd over verschillende familiegeneraties heen, streeft groei en waardecreatie na dankzij een langetermijnstrategie voor zijn ondernemingen op internationaal niveau, alsook een actieve stimulering en ondersteuning zodat deze ondernemingen zich kunnen ontwikkelen als marktleider in hun sector of in hun regio's. De groep heeft momenteel drie activiteiten die opgebouwd werden rond sterke merken:

  • D'Ieteren Auto verdeelt in België de voertuigen van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, Bentley, Lamborghini, Bugatti, Porsche en Yamaha. Het is de grootste autoverdeler in België, met op het einde van 2017 een marktaandeel van ongeveer 21% en 1,2 miljoen voertuigen in omloop. De omzet en het aangepaste bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 3,3 miljard EUR en 85,9 miljoen EUR in het boekjaar 2017.
  • Belron (voor 54,85% eigendom) maakt het verschil door de problemen van mensen echt zorgzaam op te lossen. De onderneming is de wereldleider in de herstelling en vervanging van voertuigbeglazing met meer dan 10 hoofdmerken, waaronder Carglass®, Safelite® AutoGlass en Autoglass®. Daarnaast beheert het bedrijf voertuigbeglazings- en andere verzekeringsclaims in naam van verzekeringsklanten. Belron breidt tevens zijn diensten uit met een focus op de oplossing van problemen die mensen ervaren als ze bijstand nodig hebben bij herstellingen aan hun voertuigen en woningen. De omzet en het aangepaste bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 3,5 miljard EUR en 189,8 miljoen EUR in 2017.  
  • Moleskine (voor 100% eigendom) is een premium en inspirerend lifestyle merk. Het bedrijf ontwikkelt onder een iconisch merk notebooks en schrijf-, reis- en leesaccessoires die in meer dan 115 landen worden verkocht via een multi-channel distributiestrategie. De omzet en het bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 155 miljoen EUR en 25 miljoen EUR in 2017. 

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy

Audi Belgium
Industriepark Guldendelle
Arthur De Coninckstraat 3
3070 Kortenberg