Gemaskerde limousine voor gemaskerde superheld

Gemaskerde limousine voor gemaskerde superheld

  • Audi A8 in Spider-Man-camouflage te zien bij Hollywood-première ‘Spider-Man: Homecoming’
  • Acteur Tom Holland (Peter Parker / Spider-Man) als vippassagier
  • Officiële presentatie van de Audi A8 op 11 juli tijdens de Audi Summit in Barcelona
​De nieuwe Audi A8 was, in camouflage, al even in Los Angeles te zien. Acteur Tom Holland werd afgelopen woensdag in de luxelimousine naar de Hollywood-première van ‘Spider-Man: Homecoming’ gechauffeerd. In de superheldenfilm speelt hij de hoofdrol van Peter Parker / Spider-Man. Collega’s Robert Downey Jr. en Jon Favreau arriveerden op de rode loper in een zwarte Audi R8 Spyder.

Normaal gesproken camoufleert het Technical Development-team van Audi zijn geheime prototypes met een speciale kleeffolie met zwart-witte patronen. Voor deze gelegenheid ontwierp Audi Design echter een nieuwe camouflagefolie in Spider-Man-design. De traditionele spiraalpatronen werden aangepast zodat ze op spinnenwebben lijken. Daarenboven werd de nieuwe Audi A8 ‘besprenkeld’ met Spider-Man-logo’s en natuurlijk de bekende Audi-ringen.

Onthulling nieuwe A8 op 11 juli

De A8 zonder camouflage wordt op 11 juli officieel aan het publiek voorgesteld tijdens de Audi Summit (www.summit.audi) in Barcelona. Bioscoopgangers kunnen vooraf echter wel al een glimp opvangen van de grote nieuwe berline van Audi. In Spider-Man: Homecoming is de Audi A8 al gedeeltelijk van de voorkant en langs opzij te zien. Bovendien wordt in de film de Audi AI Traffic Jam Pilot gedemonstreerd, wanneer het personage Happy Hogan (Jon Favreau) zijn handen van het stuur haalt tijdens een rit met Peter Parker (Tom Holland). De Audi AI Traffic Jam Pilot stelt de Audi A8 in staat om in bepaalde situaties volledig autonoom te rijden.

Spider-Man: Homecoming, met daarin de nieuwe Audi A8, is vanaf juli wereldwijd te zien in de bioscoop.

Contacteer ons
David Kervyn D'Ieteren NV
Sofie Luyckx PR Manager Audi Belgium, D'Ieteren - Audi Import
David Kervyn D'Ieteren NV
Sofie Luyckx PR Manager Audi Belgium, D'Ieteren - Audi Import
Over Audi Belgium

Press room Audi Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden - Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten.

D'Ieteren n.v. :

D'Ieteren, opgericht in 1805 en verder uitgebouwd over verschillende familiegeneraties heen, streeft groei en waardecreatie na dankzij een langetermijnstrategie voor zijn ondernemingen, alsook een actieve stimulering en ondersteuning zodat deze ondernemingen hun positie kunnen ontwikkelen in hun sector of in hun regio's. De Groep heeft momenteel de volgende activiteiten:

  • D'Ieteren Automotive verdeelt in België de voertuigen van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, Bentley, Lamborghini, Bugatti, Porsche en Yamaha. Het heeft een marktaandeel van ongeveer 22% en 1,2 miljoen voertuigen in omloop. Het businessmodel evolueert om het sociale leven van de burgers te verbeteren dankzij vlotte, toegankelijke en duurzame mobiliteit. De omzet en het aangepaste bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 3,6 miljard EUR en 119,0 miljoen EUR in 2019.

  • Belron (54,85% van de stemrechten) streeft een duidelijke doelstelling na: “het verschil maken door de problemen van klanten met veel zorg op te lossen”. Belron is de wereldleider in de herstelling en vervanging van voertuigbeglazing. De onderneming is actief in 39 landen, via volle dochterondernemingen en franchises, met marktleidende merken – zoals Carglass®, Safelite® en Autoglass®. Daarnaast beheert Belron voertuigbeglazings- en andere verzekeringsclaims in naam van verzekeraars. De omzet en het aangepaste bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 4,2 miljard EUR en 400,5 miljoen EUR in het boekjaar 2019.

  • Moleskine (voor 100% eigendom) is een premium en inspirerend lifestyle merk. Het bedrijf ontwikkelt onder een iconisch merk notebooks en schrijf-, reis- en leesaccessoires die in meer dan 100 landen worden verkocht via een multi-channel distributiestrategie. De omzet en het bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 163,9 miljoen EUR en 18,6 miljoen EUR in 2019.

  • D’Ieteren Immo (100%) bundelt de vastgoedactiviteiten van de groep D’Ieteren in België. De onderneming heeft ongeveer 30 sites die in 2018 een netto huurinkomsten van 19,7 miljoen EUR gegenereerd hebben. Ze voert ook investeringsprojecten uit en studies met het oog op de opwaardering van sites.

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy

Audi Belgium
Industriepark Guldendelle
Arthur De Coninckstraat 3
3070 Kortenberg