Gemaskerde limousine voor gemaskerde superheld

Gemaskerde limousine voor gemaskerde superheld

Vrijdag 30 juni 2017

  • Audi A8 in Spider-Man-camouflage te zien bij Hollywood-première ‘Spider-Man: Homecoming’
  • Acteur Tom Holland (Peter Parker / Spider-Man) als vippassagier
  • Officiële presentatie van de Audi A8 op 11 juli tijdens de Audi Summit in Barcelona
​De nieuwe Audi A8 was, in camouflage, al even in Los Angeles te zien. Acteur Tom Holland werd afgelopen woensdag in de luxelimousine naar de Hollywood-première van ‘Spider-Man: Homecoming’ gechauffeerd. In de superheldenfilm speelt hij de hoofdrol van Peter Parker / Spider-Man. Collega’s Robert Downey Jr. en Jon Favreau arriveerden op de rode loper in een zwarte Audi R8 Spyder.

Normaal gesproken camoufleert het Technical Development-team van Audi zijn geheime prototypes met een speciale kleeffolie met zwart-witte patronen. Voor deze gelegenheid ontwierp Audi Design echter een nieuwe camouflagefolie in Spider-Man-design. De traditionele spiraalpatronen werden aangepast zodat ze op spinnenwebben lijken. Daarenboven werd de nieuwe Audi A8 ‘besprenkeld’ met Spider-Man-logo’s en natuurlijk de bekende Audi-ringen.

Onthulling nieuwe A8 op 11 juli

De A8 zonder camouflage wordt op 11 juli officieel aan het publiek voorgesteld tijdens de Audi Summit (www.summit.audi) in Barcelona. Bioscoopgangers kunnen vooraf echter wel al een glimp opvangen van de grote nieuwe berline van Audi. In Spider-Man: Homecoming is de Audi A8 al gedeeltelijk van de voorkant en langs opzij te zien. Bovendien wordt in de film de Audi AI Traffic Jam Pilot gedemonstreerd, wanneer het personage Happy Hogan (Jon Favreau) zijn handen van het stuur haalt tijdens een rit met Peter Parker (Tom Holland). De Audi AI Traffic Jam Pilot stelt de Audi A8 in staat om in bepaalde situaties volledig autonoom te rijden.

Spider-Man: Homecoming, met daarin de nieuwe Audi A8, is vanaf juli wereldwijd te zien in de bioscoop.

David Kervyn D'Ieteren NV
Sofie Luyckx PR Manager Audi Belgium at D'Ieteren - Audi Import