De nieuwe Audi A8 maakt zijn debuut in Spider-Man: Homecoming

De nieuwe Audi A8 maakt zijn debuut in Spider-Man: Homecoming

  • Een voorproefje van de luxeberline in de nieuwe Marvel-blockbuster
  • Officiële lancering van de nieuwe Audi A8 tijdens de Audi Summit op 11 juli in Barcelona, Spanje
Vóór de officiële wereldpremière verschijnt de nieuwe Audi A8 op het witte doek. Het vlaggenschip van het premiummerk maakt een gastoptreden in Spider-Man: Homecoming, de blockbuster van Marvel, die in juli wereldwijd in de zalen verschijnt. Bijgevolg zullen filmliefhebbers de eersten zijn die een glimp van de luxeberline opvangen tijdens de filmpremière, die op 28 juni in Los Angeles plaatsvindt.

In de Marvel-blockbuster vertolkt Tom Holland de rol van Peter Parker, die door Happy Hogan (Jon Favreau) in de nieuwe Audi A8 L wordt vervoerd. De filmscène geeft een eerste indruk van het voor- en zijdesign van de nieuwe berline. Daarnaast krijgen bioscoopbezoekers ook een demonstratie van nieuwe innovaties zoals sterk geautomatiseerd rijden in fileverkeer: tijdens het rijden haalt Happy zijn handen van het stuur, waarna het als bij toverslag volledig zelf begint te draaien. Als de Audi AI-filepiloot is ingeschakeld, neemt de Audi A8 de taak van het rijden over.

Naast de Audi A8 maken ook twee andere Audi-modellen een gastoptreden in Spider-Man: Homecoming: Tony Stark blijft stijlvol met de Audi R8 V10 Spyder, terwijl Peter Parker zelf een Audi TTS Roadster bestuurt. De nieuwe Audi A8 wordt officieel aan het publiek gepresenteerd tijdens de Audi Summit (www.summit.audi) op 11 juli in Barcelona, Spanje. Spider-Man: Homecoming, waarin de nieuwe Audi A8 te zien is, zal in juli wereldwijd in de filmzalen verschijnen.

Contacteer ons
David Kervyn PR Coordinator Audi Belgium, D'Ieteren - Audi Import
Sofie Luyckx PR Manager Audi Belgium, D'Ieteren - Audi Import
David Kervyn PR Coordinator Audi Belgium, D'Ieteren - Audi Import
Sofie Luyckx PR Manager Audi Belgium, D'Ieteren - Audi Import
Over Audi Belgium

Press room Audi Import (België) voorbehouden voor journalisten.

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden - Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten.  Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.audi.be.

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/...

D'Ieteren:

Moving people forward

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy

© 2021 D'Ieteren Group SA/NV. Alle rechten voorbehouden.

Wettelijke Informatie :  https://www.dieteren.be/media/rx0pzkmh/wettelijke-informatie.pdf   Audi Belgium
Industriepark Guldendelle
Arthur De Coninckstraat 3
3070 Kortenberg