Audi zet zijn partnership met zevenkampster Nafi Thiam voort

Audi zet zijn partnership met zevenkampster Nafi Thiam voort

In 2016 startte Audi een partnership met zevenkampster Nafi Thiam. Met de Olympische Spelen van 2020 in het vooruitzicht hebben Audi en Nafi besloten hun samenwerking met drie jaar te verlengen.

Nadat Thiam als juniore Europees goud veroverde in de zevenkamp, beklom ze ook op het hoogste niveau razendsnel het podium. Door haar medailles op zowel het Europese indoor- als outdoorkampioenschap werd Thiam bovendien de jongste Belgische atlete ooit die een EK-medaille in de wacht sleepte. Als kers op de taart behaalde ze in 2016 de gouden medaille op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Begin 2017 beleefde Nafi opnieuw een gloriedag in Belgrado, door opnieuw een gouden medaille te winnen op het EK.

Het sportieve premium automerk voorziet dit jaar een Audi Q2 voor de verplaatsingen van deze topatlete.

De 22-jarige Nafi Thiam reageert enthousiast op de samenwerking: “Door de drukke combinatie van topsport en studie moet ik mij elke dag efficiënt en comfortabel kunnen verplaatsen, de ondersteuning die Audi mij biedt is goud waard!”

Audi is terecht trots op de jonge atlete. Didier Willems, Audi Brand Director: “Audi associeert zich al lang met de sportwereld: van voetbal en hockey tot golf en autosport. Door het partnership met Nafi Thiam verbinden wij ons merk met atletiek op het allerhoogste niveau. Atletiek en een jonge atlete met zoveel wilskracht als Nafi vertegenwoordigen de waarden van Audi zoals het streven naar uithouding en gedrevenheid. Na de succesvolle samenwerking met Nafi van vorig jaar hebben we beslist het partnership met 3 jaar te verlengen.”

Contacteer ons
Sofie Luyckx PR Manager Audi Belgium, D'Ieteren - Audi Import
Sofie Luyckx PR Manager Audi Belgium, D'Ieteren - Audi Import
Over Audi Belgium

Press room Audi Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden - Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten.

D'Ieteren n.v. :

D'Ieteren, opgericht in 1805 en verder uitgebouwd over verschillende familiegeneraties heen, streeft groei en waardecreatie na dankzij een langetermijnstrategie voor zijn ondernemingen op internationaal niveau, alsook een actieve stimulering en ondersteuning zodat deze ondernemingen zich kunnen ontwikkelen als marktleider in hun sector of in hun regio's. De groep heeft momenteel drie activiteiten die opgebouwd werden rond sterke merken:

  • D'Ieteren Auto verdeelt in België de voertuigen van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, Bentley, Lamborghini, Bugatti, Porsche en Yamaha. Het is de grootste autoverdeler in België, met op het einde van 2017 een marktaandeel van ongeveer 21% en 1,2 miljoen voertuigen in omloop. De omzet en het aangepaste bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 3,3 miljard EUR en 85,9 miljoen EUR in het boekjaar 2017.
  • Belron (voor 54,85% eigendom) maakt het verschil door de problemen van mensen echt zorgzaam op te lossen. De onderneming is de wereldleider in de herstelling en vervanging van voertuigbeglazing met meer dan 10 hoofdmerken, waaronder Carglass®, Safelite® AutoGlass en Autoglass®. Daarnaast beheert het bedrijf voertuigbeglazings- en andere verzekeringsclaims in naam van verzekeringsklanten. Belron breidt tevens zijn diensten uit met een focus op de oplossing van problemen die mensen ervaren als ze bijstand nodig hebben bij herstellingen aan hun voertuigen en woningen. De omzet en het aangepaste bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 3,5 miljard EUR en 189,8 miljoen EUR in 2017.  
  • Moleskine (voor 100% eigendom) is een premium en inspirerend lifestyle merk. Het bedrijf ontwikkelt onder een iconisch merk notebooks en schrijf-, reis- en leesaccessoires die in meer dan 115 landen worden verkocht via een multi-channel distributiestrategie. De omzet en het bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 155 miljoen EUR en 25 miljoen EUR in 2017. 

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy

Audi Belgium
Industriepark Guldendelle
Arthur De Coninckstraat 3
3070 Kortenberg