Audi zet zijn partnership met zevenkampster Nafi Thiam voort

Audi zet zijn partnership met zevenkampster Nafi Thiam voort

In 2016 startte Audi een partnership met zevenkampster Nafi Thiam. Met de Olympische Spelen van 2020 in het vooruitzicht hebben Audi en Nafi besloten hun samenwerking met drie jaar te verlengen.

Nadat Thiam als juniore Europees goud veroverde in de zevenkamp, beklom ze ook op het hoogste niveau razendsnel het podium. Door haar medailles op zowel het Europese indoor- als outdoorkampioenschap werd Thiam bovendien de jongste Belgische atlete ooit die een EK-medaille in de wacht sleepte. Als kers op de taart behaalde ze in 2016 de gouden medaille op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Begin 2017 beleefde Nafi opnieuw een gloriedag in Belgrado, door opnieuw een gouden medaille te winnen op het EK.

Het sportieve premium automerk voorziet dit jaar een Audi Q2 voor de verplaatsingen van deze topatlete.

De 22-jarige Nafi Thiam reageert enthousiast op de samenwerking: “Door de drukke combinatie van topsport en studie moet ik mij elke dag efficiënt en comfortabel kunnen verplaatsen, de ondersteuning die Audi mij biedt is goud waard!”

Audi is terecht trots op de jonge atlete. Didier Willems, Audi Brand Director: “Audi associeert zich al lang met de sportwereld: van voetbal en hockey tot golf en autosport. Door het partnership met Nafi Thiam verbinden wij ons merk met atletiek op het allerhoogste niveau. Atletiek en een jonge atlete met zoveel wilskracht als Nafi vertegenwoordigen de waarden van Audi zoals het streven naar uithouding en gedrevenheid. Na de succesvolle samenwerking met Nafi van vorig jaar hebben we beslist het partnership met 3 jaar te verlengen.”

Contacteer ons
Sofie Luyckx PR Manager Audi Belgium, D'Ieteren - Audi Import
Sofie Luyckx PR Manager Audi Belgium, D'Ieteren - Audi Import
Over Audi Belgium

Press room Audi Import (België) voorbehouden voor journalisten.

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden - Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten.  Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.audi.be.

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/...

D'Ieteren:

Moving people forward

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy

© 2021 D'Ieteren Group SA/NV. Alle rechten voorbehouden.

Wettelijke Informatie :  https://www.dieteren.be/media/rx0pzkmh/wettelijke-informatie.pdf   Audi Belgium
Industriepark Guldendelle
Arthur De Coninckstraat 3
3070 Kortenberg