Audi tekent eerste conceptauto voor animatiefilm

Audi tekent eerste conceptauto voor animatiefilm

  • Audi onthult RSQ e-tron voor Spies in Disguise, een film van Twentieth Century Fox
  • RSQ e-tron, een zuiver virtuele conceptauto, is elektrisch en volautomatisch
Met de Audi RSQ e-tron, een fictieve, virtuele prestatiegerichte conceptauto die voor de Twentieth Century Fox-film Spies in Disguise werd ontworpen, brengt Audi futuristisch design en mobiliteit naar het witte doek. Het volledig op batterijen functionerende elektrische model, dat door Audi Design werd ontwikkeld in samenwerking met Blue Sky Studios, combineert autonoom rijden met artificiële intelligentie en transformationele technologie. De RSQ e-tron zal worden bestuurd door superspion Lance Sterling, met de stem van Will Smith, en is te zien in de vrijgegeven filmtrailer. De familiefilm zal in september 2019 in première gaan in de filmzalen. 

Met een hologram als snelheidsmeter en technologie voor elektrische mobiliteit en autonoom rijden belichaamt deze tweezitsconceptauto hoe de designtaal van het merk er in de toekomst zou kunnen uitzien. In de film heeft superagent Lance Sterling een snelle auto nodig die zijn durf en moed weerspiegelt. Zo beschikt de conceptauto niet alleen over uitrustingsfeatures zoals autonoom rijden en andere Audi-rijhulpsystemen, maar ook over speciale features voor geheime agenten.

“Audi en Fox hebben de voorbije jaren schitterend samengewerkt en we zijn in de wolken dat we in die relatie een stap verder kunnen zetten en met Audi voor het eerst de wereld van de animatiefilm binnenstappen. Dit project was de perfecte gelegenheid om de e-trontechnologie van Audi in de verf te zetten en om onze onversaagde spion, Lance Sterling, zijn eigen spionauto mee te geven”, zegt Erin Williams, ondervoorzitter Marketing Partnerships bij Twentieth Century Fox.

 

Contacteer ons
Sofie Luyckx PR Manager Audi Belgium, D'Ieteren - Audi Import
David Kervyn PR Coordinator Audi Belgium, D'Ieteren - Audi Import
Sofie Luyckx PR Manager Audi Belgium, D'Ieteren - Audi Import
David Kervyn PR Coordinator Audi Belgium, D'Ieteren - Audi Import
Over Audi Belgium

Press room Audi Import (België) voorbehouden voor journalisten.

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden - Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten.  Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.audi.be.

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/...

D'Ieteren:

Moving people forward

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy

© 2021 D'Ieteren Group SA/NV. Alle rechten voorbehouden.

Wettelijke Informatie :  https://www.dieteren.be/media/rx0pzkmh/wettelijke-informatie.pdf   Audi Belgium
Industriepark Guldendelle
Arthur De Coninckstraat 3
3070 Kortenberg