Audi Q2 uitgeroepen tot ‘Premium crossover van het Jaar’!

Op woensdag 21 december 2016 werd de Audi Q2 uitgeroepen tot ‘Premium crossover van het Jaar’. Voor het 25e jaar op rij werd de verkiezing ‘4x4 van het Jaar’ georganiseerd door het Belgische magazine ‘4x4 Plus’.

De jury bestaande uit vakjournalisten kon op een specifiek parcours de 26 deelnemende wagens optimaal testen en vergelijken.

Alle wagens legden eenzelfde traject af, zowel op de weg als op onverharde ondergrond. De crossovers, de categorie waartoe de geteste Audi Q2 1.4 TFSI 150 pk behoort, werden net zoals de hybrides enkel op de weg beoordeeld en mochten met tweewielaandrijving aangeboden worden.

Door het groeiende succes van de SUV’s en crossovers worden er bij de verkiezing 7 categorieën gehanteerd: de crossovers en de SUV’s worden wegens het grote aanbod in twee prijsklassen opgedeeld. De andere categorieën zijn die van de luxe-SUV’s, de pick-ups en de hybrides.

De professionele jury verkoos de Audi Q2 als winnaar in de categorie ‘Premium crossover’, met een ruime voorsprong op zijn concurrenten. Ondanks zijn compacte afmetingen werd hij voluit als premium bestempeld.

Contacteer ons
Sofie Luyckx PR Manager Audi Belgium, D'Ieteren - Audi Import
Sofie Luyckx PR Manager Audi Belgium, D'Ieteren - Audi Import
Over Audi Belgium

Press room Audi Import (België) voorbehouden voor journalisten.

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden - Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten.  Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.audi.be.

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/...

D'Ieteren:

Moving people forward

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy

© 2021 D'Ieteren Group SA/NV. Alle rechten voorbehouden.

Wettelijke Informatie :  https://www.dieteren.be/media/rx0pzkmh/wettelijke-informatie.pdf   Audi Belgium
Industriepark Guldendelle
Arthur De Coninckstraat 3
3070 Kortenberg