Audi partner van Belgische topathlete Nafi Thiam

Met trots stelt Audi zijn recentste partnership voor. Een samenwerking met niemand minder dan zevenkampster Nafi Thiam. Het sportieve premium automerk zet zijn schouders onder dit Belgische sporttalent tot en met einde  2017. 

Nadat ze als juniore het wereldrecord indoor op de vijfkamp aanscherpte en Europees goud veroverde in de zevenkamp bij de junioren, beklom ze ook op het hoogste niveau razendsnel het podium. Medailles op zowel het Europees indoor- als outdoorkampioenschap maken van Thiam de jongste Belgische athlete ooit die een EK-medaille behaalde. Bovendien vertegenwoordigt Nafi Thiam ons land tijdens de Olympische Spelen in Rio in augustus later dit jaar.

Audi voorziet een sportieve Audi A1 voor deze athlete. Dit model wordt in Brussel gemaakt waardoor het België-gevoel extra in de verf wordt gezet. De 21-jarige Nafi Thiam reageert enthousiast op deze samenwerking: “Ik voel me vereerd dat Audi ervoor heeft gekozen mij te ondersteunen op mijn weg naar de Olympische Spelen van Rio. Dankzij mijn gepersonaliseerde Audi A1 navigeer ik nu gemakkelijk én in stijl naar mijn dagelijkse activiteiten.”

Audi juicht de jonge athlete toe. Didier Willems, Audi Brand Director : “Audi staat voor sportiviteit en vakmanschap op het allerhoogste niveau. Topsport succesvol kunnen combineren met universitaire studies toont de verantwoordelijkheidszin en gedrevenheid van Nafi. Waarden die perfect overeenkomen met die van ons merk.” Op dit moment maakt Nafi zich op voor de Olympische Spelen in Rio De Janeiro, Brazilië, waar ze één van de Belgische medaillekandidaten is. Tegelijkertijd combineert ze haar professionele topsportcarrière met studies Geografie aan de Universiteit van Luik.

Contacteer ons
Sofie Luyckx PR Officer Audi Belgium, D'Ieteren - Audi Import
Sofie Luyckx PR Officer Audi Belgium, D'Ieteren - Audi Import
Over Audi Belgium

Press room Audi Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden - Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten.

D'Ieteren n.v. :

D'Ieteren, opgericht in 1805 en verder uitgebouwd over verschillende familiegeneraties heen, streeft groei en waardecreatie na dankzij een langetermijnstrategie voor zijn ondernemingen op internationaal niveau, alsook een actieve stimulering en ondersteuning zodat deze ondernemingen zich kunnen ontwikkelen als marktleider in hun sector of in hun regio's. De Groep heeft momenteel drie activiteiten die opgebouwd werden rond sterke merken:

  • D'Ieteren Auto verdeelt in België de voertuigen van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, Bentley, Lamborghini, Bugatti, Porsche en Yamaha. Het is de grootste autoverdeler in België, met een marktaandeel van ongeveer 21% en 1,2 miljoen voertuigen in omloop. De omzet en het aangepaste bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 3,4 miljard EUR en 113,0 miljoen EUR in 2018.
  • Belron (voor 54,10% eigendom) streeft een duidelijke doelstelling na: “het verschil maken door de problemen van klanten met veel zorg op te lossen”. Belron is de wereldleider in de herstelling en vervanging van voertuigbeglazing. De onderneming is actief in 35 landen, via volle dochterondernemingen en franchises, met marktleidende merken – zoals Carglass®, Safelite® en Autoglass®. Daarnaast beheert Belron voertuigbeglazings- en andere verzekeringsclaims in naam van verzekeringsklanten. De onderneming breidde haar diensten ook uit tot de sector van de herstelling en vervanging van voertuig- en woningschade. De omzet en het aangepaste bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 3,8 miljard EUR en 225,7 miljoen EUR in het boekjaar 2018.
  • Moleskine (voor 100% eigendom) is een premium en inspirerend lifestyle merk. Het bedrijf ontwikkelt onder een iconisch merk notebooks en schrijf-, reis- en leesaccessoires die in meer dan 115 landen worden verkocht via een multi-channel distributiestrategie. De omzet en het bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 174,1 miljoen EUR en 28,6 miljoen EUR in 2018.

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy

Audi Belgium
Industriepark Guldendelle
Arthur De Coninckstraat 3
3070 Kortenberg