Audi op de IAA Frankfurt 2019

Audi op de IAA Frankfurt 2019

  • Audi-persconferentie op 10 september 2019 om 10 uur 30 Europese tijd
  • Twee wereldpremières: Audi AI:TRAIL en Audi RS 7 Sportback
  • Salondebuut voor een hele waaier aan nieuwe modellen
  • Voor het eerst te zien voor een livepubliek: de Audi e-tron FE06

Audi brengt in september 2019 twee wereldpremières naar Frankfurt en laat er ook een waaier aan nieuwe modellen voor het eerst op een salon zien. Het merk met de vier ringen gebruikt het Internationale Autosalon IAA om een verbluffende verzameling van nieuwe producten te onthullen, zowel in het elektrische gamma als bij de modellen met conventionele aandrijving. Tijdens de persconferentie op 10 september wordt de Audi AI:TRAIL-conceptcar onthuld, de visie op een toekomstige elektrisch aangedreven offroader. Een ander model dat zijn eerste verschijning maakt is de nieuwe Audi RS 7 Sportback waarmee Audi Sport GmbH zijn aanbod aan high-performance automodellen uitbreidt. Audi’s Formula E-racewagen FE06 kan voor het eerst worden bewonderd in zijn nieuwe technische configuratie en met zijn nieuwe design.

Audi’s aanwezigheid op de IAA 2019 onderlijnt op indrukwekkende wijze de schaal van het huidige modeloffensief. Meer dan de helft van de 26 wagens die worden tentoongesteld op de Audi-stand in Hal 3 zijn voor het eerst te zien voor een salonpubliek.

De Audi A4 en Audi Q7 in hun zopas grondig herwerkte versies, de A1 citycarver, de Q3 Sportback en ook de Audi RS 6 Avant zijn maar een paar van de hoogtepunten in het productaanbod van het merk. Ze zijn te zien op een tentoonstellingsruimte van zo’n 3.100 vierkante meter.

Naast deze nieuwe productiemodellen vormt de eerste gezamenlijke verschijning van de vier visionaire voertuigen van Audi Design onmiskenbaar het hoogtepunt van het Audi-programma. Er is de wereldpremière van de offroader Audi AI:TRAIL, die het genre herdefinieert met zijn elektrische aandrijving en revolutionaire koetswerkconcept.

Op het vlak van de autosport zullen Daniel Abt en Lucas di Grassi het volgende Formula E-seizoen in november aftrappen met een spectaculair ogend model. De Audi e-tron FE06-racewagen, die voor het eerst aan het publiek wordt getoond op het Internationale Autosalon IAA van Frankfurt, pakt uit met nieuwe kleuren en evolutionaire technologie. Hij beleeft zijn racedebuut op 22-23 november in Ad Diriyah (Saoedi-Arabië). Daniel Abt en Lucais di Grassi zijn voor het zesde jaar op rij de racers voor Audi Sport ABT Schaeffler. Daarmee zijn ze het langst actieve en meest succesvolle rijdersduo in het Formula E.

De persconferentie van Audi AG vindt plaats op dinsdag 10 september 2019 om 10 uur 30 Europese tijd. Ze kan worden gevolgd op Audi MediaTV: www.audimedia.tv.

Télécharger le communiqué de presse en format PDF A19-39F - Audi at the IAA 2019 (2p).pdf - 82 KB Télécharger le communiqué de presse en format WORD A19-39F - Audi at the IAA 2019.docx - 70 KB Het persbericht in PDF-formaat kan u hier downloaden A19-39N - Audi at the IAA 2019 (2p).pdf - 102 KB Het persbericht in WORD-formaat kan u hier downloaden A19-39N - Audi at the IAA 2019.docx - 69 KB

 

 

Over Audi Belgium

Press room Audi Import (België) voorbehouden voor journalisten.

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden - Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten.  Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.audi.be.

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/...

D'Ieteren:

Moving people forward

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy

© 2021 D'Ieteren Group SA/NV. Alle rechten voorbehouden.

Wettelijke Informatie :  https://www.dieteren.be/media/rx0pzkmh/wettelijke-informatie.pdf   Audi Belgium
Industriepark Guldendelle
Arthur De Coninckstraat 3
3070 Kortenberg