Audi lanceert de eerste co-company car met Fosbury & Sons

Audi lanceert de eerste co-company car met Fosbury & Sons

Audi is een opvallende samenwerking gestart met de Antwerpse coworking space ‘Fosbury & Sons’. Het merk met de vier ringen start er een testcase met de allereerste co-company car, een bedrijfswagen die kan gedeeld worden door verschillende bedrijven. Het initiatief kadert binnen de strategie van Audi waarin innovatieve oplossingen gezocht worden voor een steeds complexere mobiliteit.

De Audi A4 werd dit jaar nog uitgeroepen tot de ‘Best Selling Fleet Car’ en blijft zo de meest populaire wagen bij bedrijven. Audi wil zijn positie als business partner voor jonge en ervaren ondernemers graag verstevigen en doet dat met een nieuw project ‘Audi Shared Fleet’, inspelend op de steeds evoluerende bedrijfswereld.

Op 1 juli lanceerde Audi de allereerste co-company car. Steeds meer bedrijven vestigen zich onder één dak en delen zo samen vergaderruimtes en andere faciliteiten. Audi ontwikkelde daarom een nieuwe innovatie: een bedrijfswagen die gedeeld wordt door meerdere bedrijven. Zo delen ze niet alleen hetzelfde gebouw, maar ook de bedrijfswagens.

De automobielindustrie doorstaat vandaag een revolutie. Audi reageert op die veranderingen door te transformeren van een autoconstructeur naar een leverancier van mobiliteitsdiensten.

Als testcase werd een samenwerking aangegaan met twee jonge bedrijven: Fosbury & Sons en Bolides. Eerstgenoemde is een professionele coworking werkplek in het WATT-gebouw waar ondernemers, digitale bureaus en kleine of grotere bedrijven – zoals Nike, De Efteling, maar ook het strategische Growth Inc., Sherlock (SEO, SEA), Kris Lathouwers (fotograaf en video), Isabelle Claessens (notaris), EV box (elektrische laadpalen) en Playco (interface design) samenkomen. In totaal telt de coworking space een zestigtal (jonge) bedrijven. Audi stelt voor dit project twee Audi A4 Avant-modellen ter beschikking aan de leden van Fosbury & Sons. Bolides, een carsharing service in Antwerpen en Gent, zal instaan voor het boekingsplatform waarop de ondernemers hun wagen kunnen reserveren. Om de wagens gemakkelijk terug te vinden in het boekingsplatform en op de parking, kregen ze beide een naam: Richard en Douglas. Op die manier onderschrijft Audi haar vooruitstrevende ambitie om de ideale businesspartner te blijven voor ervaren en startende ondernemers.

Contacteer ons
David Kervyn PR Coordinator Audi Belgium, D'Ieteren - Audi Import
Sofie Luyckx PR Manager Audi Belgium, D'Ieteren - Audi Import
David Kervyn PR Coordinator Audi Belgium, D'Ieteren - Audi Import
Sofie Luyckx PR Manager Audi Belgium, D'Ieteren - Audi Import
Over Audi Belgium

Press room Audi Import (België) voorbehouden voor journalisten.

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden - Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten.  Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.audi.be.

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/...

D'Ieteren:

Moving people forward

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy

© 2021 D'Ieteren Group SA/NV. Alle rechten voorbehouden.

Wettelijke Informatie :  https://www.dieteren.be/media/rx0pzkmh/wettelijke-informatie.pdf   Audi Belgium
Industriepark Guldendelle
Arthur De Coninckstraat 3
3070 Kortenberg