Audi e-Moby: de elektrische leasing

  • Een volledig en makkelijk toegankelijk concept
  • Thuis herladen, betaald door de werkgever
Met e-Moby – een vernieuwend, praktisch en financieel aantrekkelijk concept – laat Audi Financial Services de mobiliteit en de wereld van de leasing evolueren.

Met e-Moby zet Audi de stap naar een verantwoorde mobiliteit. Met de leasing van een plug-in hybride voertuig, oplaadpunt inclusief, kan men heel eenvoudig en tegen een concurrerende prijs thuis of op het werk efficiënt en snel laden. Enige vereiste: een leasingcontract voor een Audi A3 Sportback e-tron of Audi Q7 e-tron en een stopcontact met aarding!

Twee technische oplossingen

Iedere bestuurder krijgt door e-Moby één van twee technische oplossingen aangeboden, volgens zijn noden en/of de thuisinstallatie waarover hij of zij beschikt.

De Nexxtender Mobile-kabel: voor dit mobiele oplaadpunt voor plug-in hybride voertuigen volstaat een normaal stopcontact (230 V) met aarding om het voertuig op te laden. Er is geen enkele installatie nodig en het kan dus in zowat elke omgeving worden geïntegreerd. Gewoon de kabel aansluiten volstaat om het te gebruiken! De verbruiksgegevens worden doorgestuurd naar een centraal systeem, volgens hetzelfde principe als bij een openbaar laadstation. De laadkabel heeft een vermogen van 1,5 tot 3 kW en is inbegrepen in het aanbod voor de prijs van 650 euro excl. btw.

De Wallbox Nexxtender Advance Single: een snel en compact laadstation – geïnstalleerd op het thuisadres – met een laadsnelheid van 17 kW/u tot 100 kW/u en een laadvermogen van 3,7 kW tot 22 kW. De prijs van deze uitrusting bedraagt 2.200 euro excl. btw.

Zowel de kabel als de Wallbox zijn uitgerust met een communicatiemodule die de verbruiksgegevens doorstuurt naar het centrale Powerdale-systeem. De verschillende oplaadbeurten ten laste van de bestuurder worden hem/haar terugbetaald na goedkeuring door de werkgever. Elke bestuurder krijgt toegang tot het Powerdale-platform om een overzicht van zijn/haar elektriciteitsverbruik te kunnen raadplegen.

Heel wat voordelen

Naast een voordeligere TCO (Total Cost of Ownership) dan bij een voertuig met enkel een verbrandingsmotor die traditionele brandstof gebruikt, een vooraf bekende en perfect controleerbare huurprijs, een voor de bestuurder voordelig VAA en een milieuvriendelijke mobiliteit, biedt e-Moby nog heel wat andere voordelen. Een andere bestuurder in het leasingprogramma? Geen probleem, de Nexxtender Mobile volgt het voertuig. De verschillende kosten op de elektriciteitsfactuur van de bestuurder worden vergoed. De werkgever zal nadien een factuur ontvangen.

 

 

Contacteer ons
Sofie Luyckx PR Manager Audi Belgium, D'Ieteren - Audi Import
Sofie Luyckx PR Manager Audi Belgium, D'Ieteren - Audi Import
Over Audi Belgium

Press room Audi Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden - Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten.

D'Ieteren n.v. :

D'Ieteren, opgericht in 1805 en verder uitgebouwd over verschillende familiegeneraties heen, streeft groei en waardecreatie na dankzij een langetermijnstrategie voor zijn ondernemingen, alsook een actieve stimulering en ondersteuning zodat deze ondernemingen hun positie kunnen ontwikkelen in hun sector of in hun regio's. De Groep heeft momenteel de volgende activiteiten:

  • D'Ieteren Automotive verdeelt in België de voertuigen van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, Bentley, Lamborghini, Bugatti, Porsche en Yamaha. Het heeft een marktaandeel van ongeveer 22% en 1,2 miljoen voertuigen in omloop. Het businessmodel evolueert om het sociale leven van de burgers te verbeteren dankzij vlotte, toegankelijke en duurzame mobiliteit. De omzet en het aangepaste bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 3,6 miljard EUR en 119,0 miljoen EUR in 2019.

  • Belron (54,85% van de stemrechten) streeft een duidelijke doelstelling na: “het verschil maken door de problemen van klanten met veel zorg op te lossen”. Belron is de wereldleider in de herstelling en vervanging van voertuigbeglazing. De onderneming is actief in 39 landen, via volle dochterondernemingen en franchises, met marktleidende merken – zoals Carglass®, Safelite® en Autoglass®. Daarnaast beheert Belron voertuigbeglazings- en andere verzekeringsclaims in naam van verzekeraars. De omzet en het aangepaste bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 4,2 miljard EUR en 400,5 miljoen EUR in het boekjaar 2019.

  • Moleskine (voor 100% eigendom) is een premium en inspirerend lifestyle merk. Het bedrijf ontwikkelt onder een iconisch merk notebooks en schrijf-, reis- en leesaccessoires die in meer dan 100 landen worden verkocht via een multi-channel distributiestrategie. De omzet en het bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 163,9 miljoen EUR en 18,6 miljoen EUR in 2019.

  • D’Ieteren Immo (100%) bundelt de vastgoedactiviteiten van de groep D’Ieteren in België. De onderneming heeft ongeveer 30 sites die in 2018 een netto huurinkomsten van 19,7 miljoen EUR gegenereerd hebben. Ze voert ook investeringsprojecten uit en studies met het oog op de opwaardering van sites.

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy

Audi Belgium
Industriepark Guldendelle
Arthur De Coninckstraat 3
3070 Kortenberg