Audi e-Moby: de elektrische leasing

  • Een volledig en makkelijk toegankelijk concept
  • Thuis herladen, betaald door de werkgever
Met e-Moby – een vernieuwend, praktisch en financieel aantrekkelijk concept – laat Audi Financial Services de mobiliteit en de wereld van de leasing evolueren.

Met e-Moby zet Audi de stap naar een verantwoorde mobiliteit. Met de leasing van een plug-in hybride voertuig, oplaadpunt inclusief, kan men heel eenvoudig en tegen een concurrerende prijs thuis of op het werk efficiënt en snel laden. Enige vereiste: een leasingcontract voor een Audi A3 Sportback e-tron of Audi Q7 e-tron en een stopcontact met aarding!

Twee technische oplossingen

Iedere bestuurder krijgt door e-Moby één van twee technische oplossingen aangeboden, volgens zijn noden en/of de thuisinstallatie waarover hij of zij beschikt.

De Nexxtender Mobile-kabel: voor dit mobiele oplaadpunt voor plug-in hybride voertuigen volstaat een normaal stopcontact (230 V) met aarding om het voertuig op te laden. Er is geen enkele installatie nodig en het kan dus in zowat elke omgeving worden geïntegreerd. Gewoon de kabel aansluiten volstaat om het te gebruiken! De verbruiksgegevens worden doorgestuurd naar een centraal systeem, volgens hetzelfde principe als bij een openbaar laadstation. De laadkabel heeft een vermogen van 1,5 tot 3 kW en is inbegrepen in het aanbod voor de prijs van 650 euro excl. btw.

De Wallbox Nexxtender Advance Single: een snel en compact laadstation – geïnstalleerd op het thuisadres – met een laadsnelheid van 17 kW/u tot 100 kW/u en een laadvermogen van 3,7 kW tot 22 kW. De prijs van deze uitrusting bedraagt 2.200 euro excl. btw.

Zowel de kabel als de Wallbox zijn uitgerust met een communicatiemodule die de verbruiksgegevens doorstuurt naar het centrale Powerdale-systeem. De verschillende oplaadbeurten ten laste van de bestuurder worden hem/haar terugbetaald na goedkeuring door de werkgever. Elke bestuurder krijgt toegang tot het Powerdale-platform om een overzicht van zijn/haar elektriciteitsverbruik te kunnen raadplegen.

Heel wat voordelen

Naast een voordeligere TCO (Total Cost of Ownership) dan bij een voertuig met enkel een verbrandingsmotor die traditionele brandstof gebruikt, een vooraf bekende en perfect controleerbare huurprijs, een voor de bestuurder voordelig VAA en een milieuvriendelijke mobiliteit, biedt e-Moby nog heel wat andere voordelen. Een andere bestuurder in het leasingprogramma? Geen probleem, de Nexxtender Mobile volgt het voertuig. De verschillende kosten op de elektriciteitsfactuur van de bestuurder worden vergoed. De werkgever zal nadien een factuur ontvangen.

 

 

Contacteer ons
Sofie Luyckx PR Manager Audi Belgium, D'Ieteren - Audi Import
Sofie Luyckx PR Manager Audi Belgium, D'Ieteren - Audi Import
Over Audi Belgium

Press room Audi Import (België) voorbehouden voor journalisten.

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden - Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten.  Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.audi.be.

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/...

D'Ieteren:

Moving people forward

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy

© 2021 D'Ieteren Group SA/NV. Alle rechten voorbehouden.

Wettelijke Informatie :  https://www.dieteren.be/media/rx0pzkmh/wettelijke-informatie.pdf   Audi Belgium
Industriepark Guldendelle
Arthur De Coninckstraat 3
3070 Kortenberg