Audi A4 uitgeroepen tot ‘Best Selling Fleet Car 2016’

 

Op dinsdag 10 januari 2017 werd de Audi A4 tijdens het event ‘FLEET Manager of the Year’ uitgeroepen tot ‘Best Selling Fleet Car 2016’. Deze titel wordt uitgereikt op basis van de officiële inschrijvingscijfers van FEBIAC.

In 2016 werden 283.509 wagens op een totaal van 539.519 verkocht aan bedrijven en zelfstandigen. Daarmee vertegenwoordigt het fleetsegment, waarin de premiummerken blijven groeien, liefst 52,50 % van alle verkochte voertuigen in België.

Binnen dit marktsegment was de Audi A4 de meest verkochte fleetwagen van 2016, met maar liefst 7.395 exemplaren, goed voor een spectaculaire stijging van 46 % tegenover 2015.

A4 Avant
A4 Avant
Contacteer ons
Sofie Luyckx PR Manager Audi Belgium, D'Ieteren - Audi Import
Sofie Luyckx PR Manager Audi Belgium, D'Ieteren - Audi Import
Over Audi Belgium

Press room Audi Import (België) voorbehouden voor journalisten.

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden - Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten.  Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.audi.be.

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/...

D'Ieteren:

Moving people forward

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy

© 2021 D'Ieteren Group SA/NV. Alle rechten voorbehouden.

Wettelijke Informatie :  https://www.dieteren.be/media/rx0pzkmh/wettelijke-informatie.pdf   Audi Belgium
Industriepark Guldendelle
Arthur De Coninckstraat 3
3070 Kortenberg